-
Uzunca biralardan sonraki ilk yazımı sizlere biraz olsun kendinize kızmayın diye 1988’den beri borsada olan birisi olarak ki 2001 krizini yaşamış dersini çok iyi almış ve ondan sonraki borsa hayatımda tahtası kapanan goldaş kuyumculuktan,yıllarca ky’cıyı inim inim inleten vestel’den Diğer patron kağıtlarının en berbatlarından olan Eczacıbaşı’ndan bile kazanmış birisi olarak bir ay kadar önce 3,6’dan bulaştım.tabiki kesmedi maliyet azaltalım dedik 2,66’dan biraz daha girdik.kısaca 16 sene sonra zararın ne olduğunu öğrendim.onun için beklemekten başka yapacak fazla birşey yok.canınızı fazlaca sıkmayın.
-
Ha ben bir ay önce niye girdim bu senede.ki herkese sakın ha spor hisselerine bulaşmayın diyen sözde tecrübeli biri olarak!ilk defa yıllar sonra bilançosunda kar açıklaması,diğer kulüplere göre çok iyi durumda olması,katar hikayesi,daha gs’ye yenilmemişti,fb kupa rezaleti yaşanmamıştı.ama bunların olumsuz olanları gerçekleşti katar hikayesi duruyor.
-
Biliyorsunuz borsada gelecek satın alınır.şimdi bjk’ın hangi hikayesi var?ilk iki’ye girmek.katarla hisse satışı veya sponsorluk.transferde ciddi bir talep.aklıma gelenler bunlar
-
Endeksin dibinin neresi olduğunun belli olmadığı seçim sonuçları yeni hükümet tekrar yerel seçimler kısa vadeli Halkbank davası gelecek cezalar,durdurulamayan döviz yükselişi hergün artan cari açık vb.yani olay sadece BJK değil.sabretmekten başka çare Yok gibi.herkese iyi akşamlar .
-
Yazık ya, yarın artık tepki yükselişi bekliyorum, kötünün kötüsü oldu bitti artık, daha kötüsü Erdoğan'ın Meclis'te yeterli çoğunluğu sağlanamamasıyla oluşacak kaos ortamı, aslında fiyatlananlarda bunlar bir bakıma,,,,herşey siyasete kitlenmiş ama yinede tepki ver be kardeşim....ölmedim de a.q
-
Açığa satış bir önceki kapanış fiyatının altına olamiycakmis 2 ay boyunca . P.c herifler bizi bitirdi. Bedelli yaparsan buradayız kalbimiz dayandikca p.z.v.nk herif. Thy de 8 maliyetli hisselerimi 5 lerden yeter artık diyip çıktım,şimdi dusmusu.16 kusur. Mipazda da böyle bastılar bastılar şansımıza satış haberi çıktı ve 1.6 larda olan 2.4 maliyetli kağıdı 2.5 lerden satma fırsatı buldum. Bunda da inşallah böyle olur demekten başka bir şey gelmiyor içimden. Şunu diyeceğim. Ben THY den hiç cikmasam karda bile olabilecekken şimdi panik hareket lerden dolayı hatırı sayılır bir zarardayim. Ne kadar bekleriz bilmiyorum ama beklemeyi göze alanlarin çoğu zarar etmiyor. Lütfen kimse etkilenmesin ytd. İnşallah burada helal kazançlarını değerlendirmek isteyen herkes en azından enflasyon a karşı paralarını ezdirmeyecek kazanç elde ederler
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
kuyruğu titretmeye devam.
-
Bu son bjk 1 lira hisse başına zararım var altın dolar almadık oradan da değer kaybı iyi öptünüz bizi iyi darladiniz endex düşerken eksi 5 10 çakıldın şimdi endex artı 2 ama sen yine eksidesin iyi ders verdin bize iyiniyetimizi güvenimizi paramızı çaldın ....
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri