Sayfa 270/581 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. demekki bu kağıdın endeksle bir alakası yok.
    adamların keyfine kalmışız yazıklar olsun.
    bari bi hamle daha yapta verip kurtulalım bu lanet kağıttan.

2. Halka açıklığı yüksek az sayıdaki imtiyazlı hisselerle yönetimde ellerinde,,fırsat buldukça yapıştır bedelliyi...hisse 1 olsa ne olur 5 olsa ne farkeder...

"Duyduğumuz her şey kanaattir, vak'a değil; gördüğümüz her şey perspektiftir, gerçek değil..."

3.  Alıntı Originally Posted by gunslinger Yazıyı Oku
    Halka açıklığı yüksek az sayıdaki imtiyazlı hisselerle yönetimde ellerinde,,fırsat buldukça yapıştır bedelliyi...hisse 1 olsa ne olur 5 olsa ne farkeder...

5 olsun baya fark yapar kimsede itiraz etmez [emoji16]ama bu kafa ile zor tahmini 4-5milyon ile 5-6 araci kurumdan bi oyana bir bu yana devir daim edip duruyor

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    5 olsun baya fark yapar kimsede itiraz etmez [emoji16]ama bu kafa ile zor tahmini 4-5milyon ile 5-6 araci kurumdan bi oyana bir bu yana devir daim edip duruyor

tamam o bariz bellide,,adam çorba parasına günlük adam çarpma peşinde takılıyor,,vizyonu beklentisi varmı şirketin,,yoksa yönetim bizde olsun sabit kira gelirlerimiz var 2 senede birde bedelli patlatırız kafasındalarmı?
    "Duyduğumuz her şey kanaattir, vak'a değil; gördüğümüz her şey perspektiftir, gerçek değil..."

5.  Alıntı Originally Posted by gunslinger Yazıyı Oku
    tamam o bariz bellide,,adam çorba parasına günlük adam çarpma peşinde takılıyor,,vizyonu beklentisi varmı şirketin,,yoksa yönetim bizde olsun sabit kira gelirlerimiz var 2 senede birde bedelli patlatırız kafasındalarmı?
    Dediğiniz gibi ama bazi şeyler her zaman böyle gitmez ,ava giderken yara bere alma ihtimali var göz ardi etmez mutlaka gereğini yapmak zorunda kalacaktir tek büyük olmadiginin farkındadır

6. takas paylaşacak arkadaş yok mu..

7. Bakılcak hâl yok ama

8. ilk5saal.jpg 08.05.2018 ilk 5 alıcı

ilk5saos.jpg09.05.2018 ilk 5 satıcı maliyetinin altına işlem burada bir dalga dümen var ama inşallah bizide arada parçalamaz
    Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem

Sayfa 270/581 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •