Sayfa 26/63 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
Arama sonucu : 501 madde; 201 - 208 arası.

Konu: AKMGY Akmerkez GMYO

1.  Alıntı Originally Posted by ADANA0001 Yazıyı Oku
    Bugün alışlarım var yarında bugün aldığım kadar en az alıcıyım.Temettü yaklaşıyor.Yalnız niçin 18150-18250 arasına pek satış yapmıyorlar.Bekliyorum spekülatör.50000 lik daha alsam 20 gün sonra 2500 yaklaşık olarak temettü alacağım.Y.T.D.

Bu hissede spekülatör falan yok, olsa işlem hacimleri 2 binlerde sürünmez, içiniz rahat olsun. GYO spekülatörü şu anda Pagyo ile meşgul, 4-5 ay önce pagyo sayfası AKMGY'nin bugünkü hali gibi sinek avlıyordu.

Spekülatör bu hisseye girdiği zaman mesaj trafiğnden şu anda yazanların mesajları görünmez hale gelir. Hisse hakkında öyle parlatmalar yapılır ki biz müdavimler bile vay be ne hissemiz varmış da haberimiz yokmuş diye düşünürüz. Yalnız bu kriz ihtimalinde bunun olacağını düşünmüyorum.

Bu kriz ortamında hisse aldıysanız sabırlı olacaksınız, her şey olabilir, yarın öbür gün lazım olacak parayı bağlamak doğru değil, gerekirse yıllarca beklemeyi göze almak gerek. AKMGY'de böyle bir hisse zaten, kiracı, emlak vergisi derdi olmadan daire-dükkan sahiplerinden fazla kazanıyoruz. Fazlasına tamah zarar verir. Tek bir şeye dua edelim, AVM'deki doluluk oranı, cirolar düşmesin, geri kalan bütün sıkıntılar zaman içinde çözülür.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2. BekliYorum.Satmak isteyenler buyursun.Y.T.D.

3. benden bu kadar.y.t.d.

4.  Alıntı Originally Posted by ADANA0001 Yazıyı Oku
    BekliYorum.Satmak isteyenler buyursun.Y.T.D.
     Alıntı Originally Posted by ADANA0001 Yazıyı Oku
    benden bu kadar.y.t.d.
    Tebrik ediyorum, sözünüzde 26 saat dayanabildiniz. :wave::wave:
    Winter is coming...

5. kardeşim benden bu kadar derken aldıklarımı görseniz düşüşü engelledim.Ancak spekülatör yarın veya en geç bir hafta içerisinde harekete geçiecek.Göreceksin.Spekülatörün kralı var hemde.Y.T.D.

6. Paramı aslında hiçbir zaman tek hisseye bağlamam .bağladım.yüklü şekilde 40-45 ler beklenecek.y.t.d.

7.  Alıntı Originally Posted by ADANA0001 Yazıyı Oku
    kardeşim benden bu kadar derken aldıklarımı görseniz düşüşü engelledim.Ancak spekülatör yarın veya en geç bir hafta içerisinde harekete geçiecek.Göreceksin.Spekülatörün kralı var hemde.Y.T.D.
    Ben satıp çıktınız diye anladım, o nedenle yazdım yukarıdaki mesajı.

Spekülatör var yok ben ilgilenmiyorum. Pagyo da burası gibiydi, 2-3 kişi yazıyorduk, yaprak kımıldamıyordu. 3,80-4,00 arası topladım 4-5 ay, sonra spekülatör geldi benden 5.00 TL'ye aldı. Sonuca bakarsan spekülatör olan bendim galiba. :)

Hissenin düşüşünü engellemenizi de istemiyorum aslında, biraz daha alacağım, biraz düşse kötü olmaz. :)
    Winter is coming...

8.  Alıntı Originally Posted by ADANA0001 Yazıyı Oku
    Paramı aslında hiçbir zaman tek hisseye bağlamam .bağladım.yüklü şekilde 40-45 ler beklenecek.y.t.d.
    Ben de biraz da YGGYO var, yumurtaları iki sepete koydum. Bir yandan da isgyo ve hlgyo'yu takip ediyorum. Şu anda alınması doğru değil ama doğru zaman doğru fiyatla ileride mümkün.
    Winter is coming...

Sayfa 26/63 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •