Sayfa 252/1006 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    - genelde ünüversiteli gençler mobil bankacılık için kullanıyor ceptecep i. Hiç bir faidesi yok. Benim gibi emeklilerde apartman aidatı, günlük harçlık gibi küçük paraları eft vermeden hallediyor.
    Ben de bir emekli olarak gunluk dolar icin girdim. %3.5 verdiler 1000 dolar bosda kaldi.
    Masraf yok.
    Dolari bozup bozup cari harcamalari yapacam.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. garanti üst oranı 14.75 ten 15.00 yapmış,ufak ufak kıpırdamalar başladı.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireys...nt3=UID3f8f59c

Toplantı sonrası açıklamalardan

Bir süredir mevduattaki artış, kredilerdeki artış oranının üzerinde seyretmektedir. Reel kesimin finansmana ihtiyacını kolaylaştırmaya yönelik adımlar atılacaktır. Bankalara, ekonomimizin en önemli itici güçlerinden olan gayrimenkul sektörüne yönelik kredilerde kolaylık sağlamaları tavsiye edilmiştir.

https://www.dunya.com/ekonomi/ekonom...-haberi-414946

yani bankaların mevduat ihtiyacı yok ,onun için sakın vatandaşa fazla vermeye falan kalkmayın. zaten o mevduatı satamıyorsunuz ki ? değil mi kardeşim.... (hehehe , o'nu da ben ilave edeyim)

Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Sn yta Yeni giriş mi temdit mi
    Pazarlıksız yeni giriş için verilen oran. Şube Yeşilköy...

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150

seçimler için hissenet anketi açılmıştır
    oylama gizlidir. oyunuz hiçbir şekilde gözükmeyecektir.
    hissenetin anketleri net skoru göstermez sadece forumun genel eğilimini yansıtır. ama genede oylamaya ne kadar çok katılan olursa o kadar sağlıklı olur.
    sadece oyumuzu kullanalım yorum yapmayalım
    hayırlı olsun...
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de bir emekli olarak gunluk dolar icin girdim. %3.5 verdiler 1000 dolar bosda kaldi.
    Masraf yok.
    Dolari bozup bozup cari harcamalari yapacam.
    Syg,
    Yalnız Teb döviz paritesinde en kötü bankalar arasındadır. Aldığınız faizi, doları bozarken Teb'e iade etmiş olacaksınız. Usd/Try de anlık kura en yakın olanları İng ve Fiba olarak deneyimledim.

7. yapı kredi mesaj atmış banada 14.75 gel diyede pek gidesim yok bu ortamda 15 üstü yakalanmalı

Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Yalnız Teb döviz paritesinde en kötü bankalar arasındadır. Aldığınız faizi, doları bozarken Teb'e iade etmiş olacaksınız. Usd/Try de anlık kura en yakın olanları İng ve Fiba olarak deneyimledim.
    Türkiye Finans'ın 24 saat işlem yapılabilen, hatta teminatlı modülünde 1'e 10 kaldıraç kullanma imkanı veren TFX Target uygulamasından sanırım haberiniz yok. ING FX ve TFX Target açık durumda eşanlı aynı miktar dövizi her ikisine de alışa yazdığımda istisnasız her zaman TFX Target daha düşük fiyat veriyor. Dahası TFX Target ile hafta içi 5 gün 24 saat işlem mümkün.

Sayfa 252/1006 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •