Sayfa 548/637 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by Spartan Yazıyı Oku
    meraktan ve bilgilenmek icin soruyorum,
    bu bahsedilen aylik ve 10 yillik gecerli bir faiz, 15% yillik mevduatiyla karsilastirildiginda, 19% yillik faize denk gelmiyor mu
    saygilarimla

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    pardon 23%ye

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Acik mi ariyorsunuz?
    Ariyorsaniz hic sasirmam.
    Bizim milletimiz boyledir cunku, iyi niyetli duzenlemelerin, sistemin acigini arar hep, bi sekilde nasil aciktan kendime bireysel cikar saglarim diye dusunur.
    Kanuna, kurala, yasaya uyana enayi gozu ile bakar.
    Hep beraber kayigin dibini deldigini dusunmez.
    Bu nedenle hic bir zaman iki yakamiz bir araya gelmez.
    Syg,
    Böyle bir fırsat verilirse neden denemesin, her ülkede herkes dener. Asıl burda yapılan garip değil mi ekmek alandan bile aldığın vergiyle 500 bin liraya ev alana kaynak aktarımı yapacaksın

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Alıntı Originally Posted by Spartan Yazıyı Oku
    pardon 23%ye

100K için 0,98mevduatın yıllık maliyeti 2000tl de masraf derseniz %12,97e denk gelir.

YTD

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Böyle bir fırsat verilirse neden denemesin, her ülkede herkes dener. Asıl burda yapılan garip değil mi ekmek alandan bile aldığın vergiyle 500 bin liraya ev alana kaynak aktarımı yapacaksın

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Herkes denerse bi gun bi bakmissin ulke filan kalmamis.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Acik mi ariyorsunuz?
    Ariyorsaniz hic sasirmam.
    Bizim milletimiz boyledir cunku, iyi niyetli duzenlemelerin, sistemin acigini arar hep, bi sekilde nasil aciktan kendime bireysel cikar saglarim diye dusunur.
    Kanuna, kurala, yasaya uyana enayi gozu ile bakar.
    Hep beraber kayigin dibini deldigini dusunmez.
    Bu nedenle hic bir zaman iki yakamiz bir araya gelmez.
    Syg,
    Evet açık arıyorum ama yapacağımdan değil. Sadece böyle bir açığın olabileceğine inanamıyorum ben mi yanlış düşünüyorum diye paylaştım. Çünkü günümüzde finans piyasalarında arbitraj veya bu tarz risksiz kazanç bulmak pek mümkün değil.
    Ben kullanmak istesem bile alabileceğim bir tane ev, belki kazanacağım birkaç bin lira olur. Diğer yandan böyle bir açık varsa bilumum zengin bu işi sonuna kadar sömürür. Bir müteahhit veya büyük portföy sahibi yüz tane evini birer milyondan satar veya satmış gösterir, %16'dan mevduata/bonoya yatırır aradaki birkaç puan farkı yer. Böyle bin kişi yapsa zaten bankaların milyarlarca karı bir anda eriyiverir, zenginlere transfer olmuş olur.

(Eşime geçen yıl konut hesabı açtık, iki yıl daha para yatırdıktan sonra üç kuruş devlet katkısı alarak küçük bir ev alacağız, bu nedenle eşime zaten evi satamam, yapamayacağımın kanıtı olarak yazdım bunu)

Bu açığı küçümsemeyin, çiftlikbanktan bedava para kazanacağım diye yarım milyon insan ütüldü yeni, bankalara da yarım milyon kişi yığılır.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Herkes denerse bi gun bi bakmissin ulke filan kalmamis.
    Syg,
    Sn. Dudu insanımız paraya aç ve umutsuz. Bedava para dedin mi gözü ülke falan görmez. Babasını bile tanımaz. Yaşadığınız ülkeyi bilmiyor musunuz?
    Herkesi kastetmiyorum elbette ama milyonlar var böyle..
    Bu işin böyle suistimal edilmesinin engellenmesi lazım.
    Kuralını koysunlar, ne bileyim kişi başı bir ev mesela.
    Ya da mevduat faizlerini de düşürsünler aradaki açık kapansın.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    hatay
    Gönderi
    501
    aşağıdaki mi oluyor?
    zihinleri her türlü olasılığa açık tutmak için, dikkatli olalım diye yazmıştım bunu.

Alıntı Originally Posted by alirza Yazıyı Oku
    Dolar 4.32 olmuş. Eli kulağındadır yakında faiz artar 2-3 puan. dolar olur 4.25. borsa artar hafiften 3-5 gün. Millet dalar hisselere inceden. Post modern tango. Hatunun belini saracağız derken öperler bizi en tatlı yerimizden.

"ayı: baskın basanındır. boğa: ava giden avlanır." saygı ve sevgilerimle

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    hatay
    Gönderi
    501
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Bende bunu soracaktım.
    Bizim ev benim üzerime, karıma satayım krediyi çekeyim 0.98 faize mevduata yatırayım oradan ödeyeyim.
    Mis gibi risksiz kılçıksız kazanç.
    Bir yıllık kredi çeksem yıllık bileşik 12.4 faiz yapıyor.
    Mevduat başlığında 15 civarı faizler konuşuluyor, stopaj düşünce bile net kar var.
    Benim anlamadığım bir açık mı var?
    Milyonlarca kişi bu işi yapmaya kalksa ziraat batmaz mı?
    sana bana yedirmezler ustam.yandaşa yedirirler, kısıtlı uygularlar, seçimde propaganda yaparlar, seçim sonrasında da kaldırırlar.
    piyasa dinamikleri harici bir uygulamadır. burda ciddi bir haksız kazanç vaat edilmektedir. diğer bankalara karşı haksız rekabet vardır. devletin kaynaklarını peşkeş çekmek vardır.
    haksızlığın olduğu yerde mutlaka yanlış işler döner. haksızlığın olduğu yerde her türlü pislik olur.
    mesela bizim köy akp ye oy vermiyordu, sefil oldular köyler boşaldı. akp ye oy verenler bi sürü yardım aldı, 100 lira taksitle tokiden ev aldılar. noldu? kimse yandaş olmadı daha beter kinlendi. alanlar da daha beter yalakalandı, ahlakları zayıfladı.

Sayfa 548/637 İlkİlk ... 48448498538546547548549550558598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •