Sayfa 340/958 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sergerde72 Yazıyı Oku
    amca dolar alıp satsak böyle olmazdık biz ülke ekonomisini düşündük sanayii dedik üretim dedik adamlar üreti kazandı dolarcılar dolar aldı satı kazandı biz kaybetik
    birkaç güne dolar 4.50 yi geçmeye başlayınca o zaman belli olacak vehbinin terrakesi. seyreyleyelim bakalım. hepinize ağız tadı ile hayırlarla hayırlı ramazanlar

2. hepinize ağız tadı ile hayırlarla hayırlı ramazanlar.

3. Ramazanda tüm afyon m ağdurlarına bereket sağlık ve mutluluklar dilerim... Ibadetleriniz makbul olur inşallah...

Alıntı Originally Posted by Acaibamca Yazıyı Oku
    maalesef nibas ı da kaçırdık.
    SEvgili ACAİBAMCA Niğde Beton ile yıllar önce iş ilişkim olduğu için kağıdınıda takip ederdim .Herşey aklıma gelirdide bu şirketin kağıdının primleneceğini hiç dşünmezdim doğrusu.İşte buda bu işlerden hiç anlamadığımın nedenlerinden biri olsa gerek.

Hepinize sağlık ve güzelliklerle dolu bir ramazan ayı diliyorum.
    Son düzenleme : waktanw; 15-05-2018 saat: 19:11.

5. burdaki tüm dostları insanlıgı hayırlı bereketli barış içerisin de bir ramazan geçirmeleri, temennilerini dilerim

6. cok az miktar almistim yaklasik bir ay evvel fiyat dusuk zanni ile biraz da hisse ekledim sat alile ama genede zarar ol ustu burdaki forumu takip ediyorum gercekten cok degerli uzun zamandir zararda olan arkadaslar var hissenin egrisi sanki thynin eski fiyat hareketlerini andiriyor temennim dibi degil ustu olur araliklara gore hisse miktarini yukseltecgim tabi bazi hisselerde dusukte ama secim vs gibi etkenler genel gidisati malesef olumsu etkiliyor birde hissenindefterdegeri 3e yakin 9xxx lerden dusen hisssede ilginc herkese hayirli ramazanlar diler zarardaki arkadaslarin en kisa zamanda kar etmeleri temennisiyle yatirim tavsiyesidegildir

Günaydın.Sevgili REHAB sayfaya hoşgeldiniz.Borsaya AFYON'dan şu andaki fiatlardan başladıysanız her halukarda kazanırsınız.Ben maliyeti yüksek olanlardanım...Demem oki siz kazanırken ben maliyet kurtarmaya çalışacağım.Kolay gelsin.

8. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası 4.82 den aldım bu kağıdı. Sonra karla sattım tabi. Su an 5.60... Gerisini siz hesap edin. Bence çok ucuz. Burdan alanlar kazanır. Ytd...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 340/958 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •