hepinize ağız tadı ile hayırlarla hayırlı ramazanlar.
Ramazanda tüm afyon m ağdurlarına bereket sağlık ve mutluluklar dilerim... Ibadetleriniz makbul olur inşallah...
SEvgili ACAİBAMCA Niğde Beton ile yıllar önce iş ilişkim olduğu için kağıdınıda takip ederdim .Herşey aklıma gelirdide bu şirketin kağıdının primleneceğini hiç dşünmezdim doğrusu.İşte buda bu işlerden hiç anlamadığımın nedenlerinden biri olsa gerek.
Hepinize sağlık ve güzelliklerle dolu bir ramazan ayı diliyorum.
Son düzenleme : waktanw; 15-05-2018 saat: 19:11.
burdaki tüm dostları insanlıgı hayırlı bereketli barış içerisin de bir ramazan geçirmeleri, temennilerini dilerim
cok az miktar almistim yaklasik bir ay evvel fiyat dusuk zanni ile biraz da hisse ekledim sat alile ama genede zarar ol ustu burdaki forumu takip ediyorum gercekten cok degerli uzun zamandir zararda olan arkadaslar var hissenin egrisi sanki thynin eski fiyat hareketlerini andiriyor temennim dibi degil ustu olur araliklara gore hisse miktarini yukseltecgim tabi bazi hisselerde dusukte ama secim vs gibi etkenler genel gidisati malesef olumsu etkiliyor birde hissenindefterdegeri 3e yakin 9xxx lerden dusen hisssede ilginc herkese hayirli ramazanlar diler zarardaki arkadaslarin en kisa zamanda kar etmeleri temennisiyle yatirim tavsiyesidegildir
Günaydın.Sevgili REHAB sayfaya hoşgeldiniz.Borsaya AFYON'dan şu andaki fiatlardan başladıysanız her halukarda kazanırsınız.Ben maliyeti yüksek olanlardanım...Demem oki siz kazanırken ben maliyet kurtarmaya çalışacağım.Kolay gelsin.
15 Temmuz darbe girişimi sonrası 4.82 den aldım bu kağıdı. Sonra karla sattım tabi. Su an 5.60... Gerisini siz hesap edin. Bence çok ucuz. Burdan alanlar kazanır. Ytd...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri