Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    Üstad ne yaptın böyle, bir şirketin 200.000 TL'lik hissesini almak için 20 milyon TL'lik varlık mı?

Ben über çılgınım size göre, Allah sonumu hayır etsin.
    Ben ise timarhaneligim
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben ise timarhaneligim
    Syg,
    Hocam zaten senle çok farklı düşünüyoruz bu konuda...tüm likit tasarrufu hisselere gommek, büyük cesaret.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Eger bu isin arkasinda gercekten dis mihraklar da var ise ve siyasi arenayi degistirme niyetinde iseler vay halimize.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Eger bu isin arkasinda gercekten dis mihraklar da var ise ve siyasi arenayi degistirme niyetinde iseler vay halimize.
    Syg,
    Başka olasılık var mı.Günlerce doları yukarı sürekli sürecek güç iç mihraklarda var mı .Diyelim ki güç var, herhangi bir iç mihrak reise kim olduğunu farkettirmeden ve onu kızdırmayı göze alarak günlerce doları yukarı sürebilir mi.Ekonomi sadece ekonomi değildir.Siyaset,jeopolitik olgular,din herşey vardır ekonominin içinde.Ben üstelik asıl borsanın belli iç mihraklar tarafından tutulduğuna ,büyük bir göçüşe izin verilmediğine inanıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Başka olasılık var mı.Günlerce doları yukarı sürekli sürecek güç iç mihraklarda var mı .Diyelim ki güç var, herhangi bir iç mihrak reise kim olduğunu farkettirmeden ve onu kızdırmayı göze alarak günlerce doları yukarı sürebilir mi.Ekonomi sadece ekonomi değildir.Siyaset,jeopolitik olgular,din herşey vardır ekonominin içinde.Ben üstelik asıl borsanın belli iç mihraklar tarafından tutulduğuna ,büyük bir göçüşe izin verilmediğine inanıyorum.
    Endeks ne zaman sağlam gümleyecek olsa onu tutan bir gizli el olduğu konusunda bende sizle aynı düşüncedeyim. Bu hem içerden hem de dışarıdan olabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Zaten çokta anlamam bu işlerden!

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    İyi güzel de dolar yükselirken ben ne yapıyorsam, TCMB de aynını yapıyor. yani sadece seyrediyoruz. hadi benim yapacak bir şeyim yok da seyrediyorum, TCMB hiç mi bir şey yapamıyor?

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    İyi güzel de dolar yükselirken ben ne yapıyorsam, TCMB de aynını yapıyor. yani sadece seyrediyoruz. hadi benim yapacak bir şeyim yok da seyrediyorum, TCMB hiç mi bir şey yapamıyor?
    Ne yapacak mb .Dolar satsa epi topu 25 milyar doları var ,10 günde ham yaparlar, sonrası arjantin ,venezuela falan.Faizi yükseltse e mevduat faizi 16 17 ye çıksa banka bu faizle topladığı parayı 20 22 yıllık faizle satmak zorunda kalır. Bu zamanda yüzde 20 faizle borçlanan firma ne yapacak da bu parayı kazanıp borcunu ödeyecek.Deniz bitti,yemekler yendi sohbetler yapıldı,sigaralar ,kahveler meyveler falan hepsi yendi içildi bitti.Şimdi hesap zamanı.Aslında gönlümden geçen AKP kalsın hesabı ödesin düşüncesi ama kalırsa da kanal istanbul yapar canımıza okur )))))

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bu başlıktada bahsi geçmiştir. Dış güçler heleki finans çevresinin Türkiye yi yöneten iktidarları çok önemsediklerini düşünmüyorum. Onlar risk ve getiriye göre hareket eder. Ellerinde imkan varsada ciğerini söker alır hiç acımaz. Amerikaya da acımaz İngiltereye de ..

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •