Ataðý durdurabilmek için 2 yýllýk gösterge faizinin dün vurduðu tepe noktanýn (%17.15) çok az üstünü hedeflemesi gerekir.
Böylece 2 yýllýk göstergeyi de ekranlamýþ olacak. Ama bunu yapabileceðini sanmýyorum.
Ataðý durdurabilmek için 2 yýllýk gösterge faizinin dün vurduðu tepe noktanýn (%17.15) çok az üstünü hedeflemesi gerekir.
Böylece 2 yýllýk göstergeyi de ekranlamýþ olacak. Ama bunu yapabileceðini sanmýyorum.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Haftalýk bollinger bandýnýn std.sapmasýný 2 den 3 e getirip baktýðýnýzda USDTRY bandýn üstü 4.577 gibi bir rakam yapýyor
ASUS_Z00AD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
finansın başkenti londra da o sözler söylenmez, bizim vatandaş yer ama oradaki fon yöneticisi yemez..hem onlara faiz %15 i geçmeyecek gibi dolar 4.50 yi geçmeyecek diye sopa da gösteremezsin.
Sunu merak ediyorum.400 puan artirsalar gosterge faizi bankalar direk mevduat faizini de artirir mi ,yoksa zaten bir halen gostergenin uzerinde faiz veriyoruz mu derler.Cunklu bugune dek sadece glp artirdilar.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
https://odatv.com/artik-umut-yok-art...6051840_m.html
Þapkadan tavþan çýkmasýný beklemeyin...
Yer Ýmleri