Sayfa 20/1024 İlkİlk ... 10181920212230701205201020 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. en iyi faiz oranına sahip bankayı nasıl öğrenebiliriz

2. Selamlar Selka

Benim düşüncelerime katılmadığınızı belirtmişsiniz ne güzel böyle medenice fikir paylaşımıda bulunmak ..Aslında benim düşüncemle sizin düşünceniz paralellik arzediyor...3 çocok daha çocuk dendiğini biliyorsunuzdur..bu da ciddi bir genç işsiz demektir..gelişmiş ülkeler gibi kontollü nufus yerine kontrolsüzce cocuk yapın deniyor...buda işsizlik demek minimum yüzde 5 büyüme yakalamak demek ..kısaca aslında sizin dediklerinizle benim dediklerim aynı şeyler...paranızı değerli tutar vesürekli nufus artışına izin verirseniz batarsınız...üretim üretim üretimm ..ihracat ihracat ihracat...buda kurları baskı altında tutarak olmaz...ya büyüme istihdamdan vazgelicek yada döviz düşürülüp büyümeden vazgeçilecek...nufus her zaman çok artacak çünkü cehalet seviyemiz çok yüksek...

3.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    Selamlar Selka

Benim düşüncelerime katılmadığınızı belirtmişsiniz ne güzel böyle medenice fikir paylaşımıda bulunmak ..Aslında benim düşüncemle sizin düşünceniz paralellik arzediyor...3 çocok daha çocuk dendiğini biliyorsunuzdur..bu da ciddi bir genç işsiz demektir..gelişmiş ülkeler gibi kontollü nufus yerine kontrolsüzce cocuk yapın deniyor...buda işsizlik demek minimum yüzde 5 büyüme yakalamak demek ..kısaca aslında sizin dediklerinizle benim dediklerim aynı şeyler...paranızı değerli tutar vesürekli nufus artışına izin verirseniz batarsınız...üretim üretim üretimm ..ihracat ihracat ihracat...buda kurları baskı altında tutarak olmaz...ya büyüme istihdamdan vazgelicek yada döviz düşürülüp büyümeden vazgeçilecek...nufus her zaman çok artacak çünkü cehalet seviyemiz çok yüksek...
    ortalama eğitim seviyesi yıllar içinde düşecek yeni trend bu.(kofti diplomaları saymıyorum.) kuzey kore bile eğitimli insanına daha çok değer veriyor,kctv izlediğim için bizzat görüyorum. bizde cehalet yüceltiliyor, çok tuhaf.

Akbank temdit 500K 11,75 bağlandı.

5.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    Selamlar Selka

Kerem bey sanırım daha iyi anlaştık. Diyalog kurmak belki de şu an en çok ihtiyaç duyulan şeydir. Trollük yapmak asla istemem. Liberal bir düşünceye sahip bir kşiyim. İnsanlar gibi herşeyin doğrusuda vardır yanlışıda. 3 çocuk aslında yanlış değildir. Anne ölür, baba ölür, yerine iki çocuk geçer artı bir 3.cü dengeli bir nüfus artışıdır... Bu doğru bir düşüncedir...

Yanlış olan, bu 3 çocuk için altyapı yatırımlarının siyasiler tarafından yapılmamış olmasıdır. Yani; bu çocuk, eğitim ister, ulaşım ister, enerji ister, ev ister, araba ister, iş ister, sağlık ister... İşte sizler bu altyapıları siyasi olarak hazırlar ondan sonra en az 3 çocuk istersin...

Lakin genç nüfusta işsizlik %25 lere dayanmışken 3 çocuk istemek bence yanlış bir istektir...

Bakanlıkta çalışan bir kadrolu devlet memuru mühendisin maaşı 3500-4000 TL iken oturulabilecek evlerin 500,000 TL lere dayanması MAKRO EKONOMİ de ki çarpıklık demektir..

Yol, köprü, tünele kimse karşı değil, ama imalat sanayii olmadan bunlarda makro ekonomiyi kurtarmaz...

Yanıbaşımızdaki komşularımızda ki alevlere duyarsız kalmamız mümkün değil.. Müdahele şarttı lakin 80,000,000 nüfusu 5 büyük ile sığıştrırıp Suriye gibi bir cenderede mücadele etmek ve bu devasa nüfuslu şehirlerde bu gözü dönmüş teröristlere karşı bu şehirlerin güvenliğini sağlamak amacı ile tonlarca para harcamak...

İstanbul 15,000,000; Ankara 6,000,000 İzmir 5,000,000 olmuş... Antalya dahi 1999 da geldiğim zaman 600,000 idi şimdi 2,500,000 olmuş.. Devasa Şehirlerimizde Güvenlik harcamalarına verilen nakit ile her yıl SÜTAŞ ve PINAR kurulabilinir...

Düşünün AB en önemli finans, ekonomi, turizm ve sanat başkenti Amsterdam 600,000 kişi....

Ülkemizde sürekli bir yaşam şekli tartışması da bitmeyen hikaye... Makro ekonomiyi en fazla törpüleyen, geciktiren, ihmal eden kavram... Bırakın herkes kendisi olsun... Sünni camiye gitsin, alevi cemevine gitsin, inançsız olan ateist olsun... Karışmayın... Rahat olun.. Serbest olun, herkes özgür olsun....

Herkes bildiği gibi yaşasın...

Sizler ekonomiyi düzeltip, sünni de olsa, alevide olsa, atesit te olsa medeni insan gibi yaşasın, para kazansın ve geleceğe batı gibi ümit ile baksın...

Neyse...

Cari dengeleri dengelememiz ve dövize olan ihtiyacımızı çok hızlı bir şekilde azaltmalı ve şehir planlarımızı derhal gözden geçirmeliyiz..

İnovasyon ağırlıklı üretim için çaba göstermeli Tarım ve Hayvancılıkta küçük ve orta ölçekli üreticiyi koruyacak kooperatifçilik gibi kurumları derhal ayağa kaldırmalıyız. (Hollanda ve AB gibi bir çok ülkede Tarım ve Hayvancılık hala koop. usulüdür)

O sebeble 3 çocuk asla yanlış değildir yanlış olan; bu ülkede yapılabilecekler içinde 500 kalem iş içinde 498 tanesini yapmayıp işe 499.cu dan başlayıp 3 çocuk yapın demek oluyor...
    Son düzenleme : selka; 22-02-2017 saat: 12:01.

6. [QUOTE=selka;22303]Kerem bey sanırım daha iyi anlaştık. Diyalog kurmak belki de şu an en çok ihtiyaç duyulan şeydir. Trollük yapmak asla istemem. Liberal bir düşünceye sahip bir kşiyim. İnsanlar gibi herşeyin doğrusuda vardır yanlışıda. 3 çocuk aslında yanlış değildir. Anne ölür, baba ölür, yerine iki çocuk geçer artı bir 3.cü dengeli bir nüfus artışıdır... Bu doğru bir düşüncedir...

Yanlış olan, bu 3 çocuk için altyapı yatırımlarının siyasiler tarafından yapılmamış olmasıdır. Yani; bu çocuk, eğitim ister, ulaşım ister, enerji ister, ev ister, araba ister, iş ister, sağlık ister... İşte sizler bu altyapıları siyasi olarak hazırlar ondan sonra en az 3 çocuk istersin...

Lakin genç nüfusta işsizlik %25 lere dayanmışken 3 çocuk istemek bence yanlış bir istektir...

Bakanlıkta çalışan bir kadrolu devlet memuru mühendisin maaşı 3500-4000 TL iken oturulabilecek evlerin 500,000 TL lere dayanması MAKRO EKONOMİ de ki çarpıklık demektir..

Yol, köprü, tünele kimse karşı değil, ama imalat sanayii olmadan bunlarda makro ekonomiyi kurtarmaz...

Yanıbaşımızdaki komşularımızda ki alevlere duyarsız kalmamız mümkün değil.. Müdahele şarttı lakin 80,000,000 nüfusu 5 büyük ile sığıştrırıp Suriye gibi bir cenderede mücadele etmek ve bu devasa nüfuslu şehirlerde bu gözü dönmüş teröristlere karşı bu şehirlerin güvenliğini sağlamak amacı ile tonlarca para harcamak...

İstanbul 15,000,000; Ankara 6,000,000 İzmir 5,000,000 olmuş... Antalya dahi 1999 da geldiğim zaman 600,000 idi şimdi 2,500,000 olmuş.. Devasa Şehirlerimizde Güvenlik harcamalarına verilen nakit ile her yıl SÜTAŞ ve PINAR kurulabilinir...

Düşünün AB en önemli finans, ekonomi, turizm ve sanat başkenti Amsterdam 600,000 kişi....

Ülkemizde sürekli bir yaşam şekli tartışmasıda bitmeyen hikaye... Bırakın herkes kendisi olsun... Sünni camiye gitsin, alevi cemevine gitsin, inançsız olan ateist olsun... Karışmayın... Rahat olun.. Herkes bildiği gibi yaşasın...

Sizler ekonomiyi düzeltip, sünni de olsa, alevide olsa, atesit te olsa medeni insan gibi yaşasın, para kazansın ve geleceğe ümit ile baksın...

Neyse...

Cari dengeleri dengelememiz ve dövize olan ihtiyacımızı çok hızlı bir şekilde azaltmalı ve şehir planlarımızı derhal gözden geçirmeliyiz..

İnovasyon ağırlıklı üretim için çaba göstermeli Tarım ve Hayvancılıkta küçük ve orta ölçekli üreticiyi koruyacak kooperatifçilik gibi kurumları derhal ayağa kaldırmalıyız. (Hollanda ve AB gibi bir çok ülkede Tarım ve Hayvancılık hala koop. usulüdür)

O sebeble 3 çocuk asla yanlış değildir yanlış olan; bu ülkede yapılabilecekler içinde 500 kalem iş içinde 498 tanesini yapmayıp işe 499.cu dan başlayıp 3 çocuk yapın demek oluyor...[/QUOTE

Aklın yolu bir tamamen katılıyorum düşüncenize helede 500 tane yapılması gereken kalem için 499. dan başlamak çok doğru bir tespit..sohbet için tşk ederim...

7. Faizlerle devam edelim. Uzun yazılarınız için daha uygun başlıklar bulunabilir veya açılabilir. Emeğinizin boşa gitmemesi adına burada devam etmeyin; silinecektir.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

8. "Hoş geldin beş gittin" faizleriyle uğraşamam o yüzden bana en başından en sonuna aynı faizi verecek banka lazım.

Bunlar:

1 Cepteteb -11,50 (92 gün)

2-Enpara - 11,50

Şartsız şurtsuz, kafam rahat. Uzun vadede böylesi daha kazançlı

Sayfa 20/1024 İlkİlk ... 10181920212230701205201020 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz