dolar bilgisayar oyununa döndü level 1 level 2 level 3 level 4 level 5 ! her level arası müzik molası !!
dolar bilgisayar oyununa döndü level 1 level 2 level 3 level 4 level 5 ! her level arası müzik molası !!
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Sayın rxpu, Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir, biraz daha zorlarlarsa o çıkışlar katlanarak devam eder ki buna dünya yüzünde dayanabilecek bir bankacılık sistemi yoktur. Siz hala eski olmaz olmamalı dediğiniz fikirlerinizde ısrarcımısınız ? Unutmamanız gereken, bu kişilerin bugüne kadar yaptıkları her yanlış ileride yapabileceklerinin de teminatıdır.
Çekilebilecek fiziki döviz daha önce de söylediğim gibi DTH miktarının %5'ini geçemez zira var olan likidite en fazla zorlama ile o kadar. Hep tekrar ediyorum ama DTH'ların karşılığı firmaların döviz borcuna karşılık bilançolarındaki bir satırdan ibaret.
Olmayan bir şeyi nasıl çekip te bankacılık sistemini batıracağız?. Bu aşamaya gelmeden belki DTH'ın %2-3'ü fiziki çekilmeye başlandığında zaten bankalar ödeme yapmamaya başlayacaktır. Orada sistemsel bir kilit var bilmem anlatabiliyor muyum?
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Arkadaşlar çok şamata yapıyorsunuz, bahçede bu kadar gürültü varken külliyede huzurumu kaçırıyorsunuz. Dağılın , yoksa erkan-ı maliyeyi toplantıya çağırırım. Yeter yahu nedir bu dolarcılık oyunundan çektiğimiz. Birazda sikkecilik oynayın.)
Yani şimdi bankaya gideceğim ve tabi 1-2 gün önceden haber vereceğim ve şu kadar dövizimi çekeceğim diyeceğim ve banka ` NAYIR NOLAMAZ vermiyoruz diyecek ` Ve ben ve diğer benim gibi düşünenler bankadan dövizlerini alamayacak ve sizin SİSTEMSEL KİLİT dediğiniz şey SİSTEMSEL İFLASI beraberinde getirmeyecek öylemi ? Neyse ben 2 yıldır söyledim durdum sizde iyi niyetinizle ve tabiki de AKLIN yolu hesabı olmaz dediniz hadi hayırlısı bakalım.
Yer İmleri