Dolar/TL’ye brüt takas gelsin![]()
Dolar/TL’ye brüt takas gelsin![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Benim seçim sonrası agrasif bir devalüasyon öngörüm yalan olacak galiba. Bu adamlar resmen kontrollü devalüasyon yapıyor her gün.
Bu şartlarda seçim olur mu olursa nasıl olur muallak. Abbas’da plan çok gerçi. Ne demişti a,b,c planım var. Yürü be abbas kim tutar seni.🤪
Geçen Teb den aradılar işte falan filan, Tl mevduatı için uzun zamandır sizinle konuşmadık dediler. Ayıptır sorması kaç yaptınız benim gibiler için faizi dedim 15 .40 veririz dediler, cevap olarak: Valla şaka gibisiniz IŞIK ÖKTE denilen adamınız boşuna kaş göz oynatıp Bloomberg ht de yorum yapmıyor sizden de ancak bu kadar ekonomist çıkar dedim. Vallahta dedim billahta dedim.
Hadi bakalım bizim bezirganlar ABD nin İrana yeni yaptırımlarını yine delsinlerde ekonomik kriz bizi yine teğet geçsin. Hadi abbas göreyim seni tribünlere oynamayı bırak artık.
Mb bankası başkanını İmam hatipten mezun, liyakatı olmayan adamdan seçenin , onun için mb mevzuatını değiştirenin niyeti belliydi o yüzden bu ülke BETER olmadan musallatlara YETER demeyecek.
Yer İmleri