Sayfa 959/1081 İlkİlk ... 45985990994995795895996096196910091059 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Bir de DOAS benden söylemesi... Güzel bir performans bekliyorum kendisinden... Henüz mallanmadim...
    Aynen bu doasta gidecek. Resmen gosteriyor yani.

Ama biraz faha emin olmak istiyorum gerekirse daha yukarlarsan girerim.

Ama orta vadeli guzel yerde takipteyim .

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2. Sacro hocam Halkbank davası 32 ay ceza ile sonuçlandı
    Sizce piyasa buna nasıl tepki verir?
    Gnl Mdr Yrd ceza aldıysa bu iş yapılmıştır diye Halkbank ve diğer bazı bankalara ceza verilir ve borsa ve ekonomi çöker mi!

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sacro, Karel tekniğine de deginebilir misin?

ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Simdi soyle anlatayim.

Stop sekle gore formasyona gore degisir. Herseye gore degisir yalnizca teknik degil hersey.

93 94 daha once gorup dondugu seviye genelde orata tekrar geldiginde daha asagi dip yapar. Birde 60 lik aldaydi onun icin direk 6.41 e gitti. 60 ligi kotu olsaydi zaten stoplardi.

Stop islem yaptiginiz vadeye gore degisir.

Mesela gunlukcuyseniz. Bugun 6.41 donusunde tam 28 29 iken 5 lik ortalamalar kesti ve stop oldu. Bu yukselen stoptu. Yani satip daha asagidan mal almak icin komple kagidi terketmek icin degil.

Stop kullanan hic kimse serzeniste bulunmaz. Surekli stop olunuyorsa ya alis yeri kotudur yada piyasa.

Stopta macd ve ma kullanirim ben.

Mesela yunsa 6.80 stoptu bugun tam ordan dondu cunku 5 dakikalik ma oradaydi.

Kagit 7.07 kapattigi icin ma yukari cikti yani yukseldi stop seviyesi bu yukselen stoptur.

Mesela fener 34.50 de seanslik ortalamalar var bugun altinda kapatti. 15 20 gundur gucunu koruyan kagit gucu kaybetti. Gunluk macdida sata girebilir. Ne yapar atiyorum hizli 35 36 lara atmaz ise bekletir.

Yada asaya bir vurup yunsanin 4.60 a vurdugu gibi vurup cikar sonra ala girer. Vs vs. Yani cok kapsamli stoplar var.

Sadece teknik degil hersey. Kagidi iyi tanima, hissetme, O anki piyasa sartlari, senedin gucu, takasi, orta vadeli konumu. Butun taslari yerine oturtup alim satim yapmak cok kolay degil.
    Teşekkürler hocam verdiğiniz değerli bilgiler için.Bu iş gerçekten kolay değil ama hırs yaptım biraz öğrenmek istiyorum bu işi. Kitaplarda hep Atr indikatörünü kullanıyorlar stopp los ve hedef fiyat belirlemek için. Neyse böyle böyle öğrenecez artık. İyi geceler hayırlı ramazanlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Big_Ant Yazıyı Oku
    Sacro hocam Halkbank davası 32 ay ceza ile sonuçlandı
    Sizce piyasa buna nasıl tepki verir?
    Gnl Mdr Yrd ceza aldıysa bu iş yapılmıştır diye Halkbank ve diğer bazı bankalara ceza verilir ve borsa ve ekonomi çöker mi!

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ömür boyu hapis diyorlardı, 15 yıl istendi 32 ay ceza verildi... Gerisini siz tahmin edersiniz... Olumlu algılanır bence.. Hakan Atilla bile karar için hakime teşekkür etmiş...
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

6.  Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Ömür boyu hapis diyorlardı, 15 yıl istendi 32 ay ceza verildi... Gerisini siz tahmin edersiniz... Olumlu algılanır bence.. Hakan Atilla bile karar için hakime teşekkür etmiş...
    Halkbank yarın tavan bile yapabilir

Yazdıklarım sadece benim fikrim ve temennimdir.Asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım sadece benim fikrim ve temennimdir.Asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir

7. Karel de de Yünsa performansı bekliyoruz inşallah

Hurgz da kopmus bugun.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Akıl,adama sermayedir.

Sayfa 959/1081 İlkİlk ... 45985990994995795895996096196910091059 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •