Sayfa 342/958 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1. Mrb.Arkadaşlar.Ben Yüzde 3330 bedelden kalan az Ky yim .Bu hissenin ancak değeri 5 ve 6 lara geldi.Ben iki defa 9x ten geldim.Bu hisse yatirımı var ve domar borçlu.Bu durum tüm yatırımcıları ve spegi bağlar.F/K 90x da idi ve Ozamanlar ben hic bunları bilmezdim.Hep arsa parasi gelecek diye bekledik ve 15x olsun istedik.iki defa arsa hatırına tavan çekildi ve yüksekten kucağa verildi. Spek hep bize grafik ve alan satan vs anlattı.Dolar borcu var zararda ve değeri yüksek demedi.Önerim Dolar düşer ve inşaat canlanırsa gittiği yerden birdaha dönmez.Bu benim fikrim.Ytd.

Bana öyle geliyorki spekde alacağını aldı vereceğini verdi ve ayrıldı rezil kağıttan.Fabrikası ne yapar k.y.düşmanı Mirasyedi patronlar ne yapmak ister hiçbirşeyden haberimiz yok.Anormal döviz hareketlerinden eksi veya artı ne kadar etkilendi adi şirketin mali durumu bilen yok.
    TSM ile ilgilenenleriniz hatırlayacaktır Selahattin Pınar'a ait kürdililihicazkar şarkının sözlerini.Hatırlatayım istedim.tamda içinde bulunduğumuz sıkıntıyı ifade edcen dizeler.

NE GELEN VAR NE HABER VAR,GÜN UZAK YOLLAR IRAK
    BEKLEDİM KAÇ GECELER BÖYLE İÇİM SIZLAYARAK
    AYDAN İMDAT DİLEDİM GÖKLERE AÇDIM ELİMİ
    BEKLEDİM KAÇ GECELER BÖYLE İÇİM SIZLAYARAK.................

En son 11 ocakta 8 lirayı gördükten sonra sürekli düşen rezil bir kağıt. sebep olanların hiçbirisini ayırmadan allah belanızı versin diyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Er_Man Yazıyı Oku
    Mrb.Arkadaşlar.Ben Yüzde 3330 bedelden kalan az Ky yim .Bu hissenin ancak değeri 5 ve 6 lara geldi.Ben iki defa 9x ten geldim.Bu hisse yatirımı var ve domar borçlu.Bu durum tüm yatırımcıları ve spegi bağlar.F/K 90x da idi ve Ozamanlar ben hic bunları bilmezdim.Hep arsa parasi gelecek diye bekledik ve 15x olsun istedik.iki defa arsa hatırına tavan çekildi ve yüksekten kucağa verildi. Spek hep bize grafik ve alan satan vs anlattı.Dolar borcu var zararda ve değeri yüksek demedi.Önerim Dolar düşer ve inşaat canlanırsa gittiği yerden birdaha dönmez.Bu benim fikrim.Ytd.
    er-man kardeş bende bedeliye katılanlardanım bedelini ödüyoruz, mevzu fk şu bu , bunlar sorun degil , bolu 3 lereden geldi bizi geçti üç sene dörsene zirve zirve giden kagıtlar hangi fiyat kazançlara göre gitti daha büsürü tırışka kagıtvar onlardan bahsetmeyelim ben temel degerlere bakarak hissedarı oldum bu hissenin diger ortaklar gibi ve hatalı oldugumuzu zannetmiyorum sıkıntı şu baronlar istemedi bu hissenin yürümesini hepsi bu

5. Senin kağıt gibi allah Belanı vermiş daha beter etsin adilerrr

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Endeks ten önce gidiyor

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 1’30 san krdmd satıp bunu aldık
    Gerisini siz düşünün şimdi 5.00 tl

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Harekete geçmesi için ne lazım acaba

ytd...

Sayfa 342/958 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz