Sayfa 100/213 İlkİlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 793 - 800 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1. Twitte takipteyim hocam hayırlı olsun

2.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    IZMDC,

orta vadeli yükseliş trendinde kısa vadede de düşüş trendine girmiş gibi. düşüş bu ara biraz ağır bastığı için düşüşü ele aldım. 3,07 bandını kırar ve tutunursa orta vadede ki yükselişi devam edebilir bence. pazartesi iyi takip etmek gerekir, burayı kırarsa yükseliş trendini değerlendirerek tekrar bakıla bilinir. sanki son zamanlarda aşağı yönlü bir üçgen formasyonu olmuş gibi, bu trendi devam ettirirse muhtemel gevşeyebileceği noktaları işaretledim. ytd.

TUKAS,

orta vadede bir yükseliş trendinde gibiydi fakat son günlerdeki sert çıkış ve düşüşü biraz soru işareti uyandırdı. 1,30 bandının altına sarkmazsa yükseliş trendine bir destek bulup tekrar yükselişe geçebilir. burada da ilk destek bence 1,33 bandı buranın üzerinde kalırsa 1,37 ve 1,42 bantlarına hareketleri olabilir. 1,30 bandını kırar ise aşağı yönlü tekrar bakıla bilinir. bilançosuna da iyi bakmak gerekir, yeni ürün geliştirmekle ilgili haberleri de vardı. bunları göz önünde bulundurmakta fayda var diye düşünüyorum. ytd.

Sayın jamiryo analiziniz için teşekkürler bekleyelim bakalım duruma göre pozisyon alırız saygılar ...

3. Hocam tektu için değerlendirmeleriniz paylaşabilirmisiniz tşk

4. Jamiryo burce içinde teknik analiz alabilirmiyim zahmet olmazsa

5. Hocam buraya da yazacaksınız degil mi

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. maktk ve mipaz yorumlayabilirmiyiz hocam.cok tesekkur ederim.iyi aksamlar.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Sonhaber Yazıyı Oku
    Hocam tektu için değerlendirmeleriniz paylaşabilirmisiniz tşk
    TEKTU,

zararda olan bir şirket. öz sermayesi falan fena değil gibi duruyor. kritik bir destekte kapatmış bence. orta vadede yükseliş trendinde gözüküyor. 0,78 bandının altına sarkmaz ve 0,79 üstünde tutunursa 0,86 ve 0,89 bantlarına hareketler olabilir. 0,78 aşağı kırılırsa muhtemel gevşeme noktalarını işaretledim. ytd.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

8.  Alıntı Originally Posted by selcuk39 Yazıyı Oku
    Jamiryo burce içinde teknik analiz alabilirmiyim zahmet olmazsa
    BURCE,

b grubu düşük sermaye ve öz sermayeli zararda olan bir şirket. ani düşüş ve yükselişlerde hacmi artan bir kağıt ve normal zamanlarda hacmi yok denecek kadar az. bu da çok güvenli bir hava vermiyor bence. kısa vadedeki düşüşün bitmesi için 3,48 bandını kırması gerektiğini düşünüyorum. alçalan bir üçgen formasyonu var gibi ama ne kadar uyar formasyonlara tekniğe çok bilemiyorum. 3,42 bandını aşağı doğru kırar ise gevşeme hızlanabilir gibi. muhtemel hareket edebileceği bantları işaretledim.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

Sayfa 100/213 İlkİlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •