Sayfa 315/1006 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    ingbank turuncu hesabı %14.50 yapmış
    sitesine baktım hala hoşgeldin 14 gözüküyor ben mi göremedim

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    sitesine baktım hala hoşgeldin 14 gözüküyor ben mi göremedim
    Bu geceden itibaren 14.50.

3. Genel bir herkesin bildiği bir 80/20 kuralı vardır. şimdi bunu bizim meşhur dış borca uyarlarsak 450milyar $ dış borcun bu prensibi göre 360 milyarı tepedekilerin %20 lik sıradaki gerçek/tüzel kişide olması lazım. Burdan hareketle eğer bu %20 nin döviz borcu karşılığında döviz alacakları var mıdır , bunun bilgisini devlet veya ekonomi Bakanlığı yapmış mıdır ? Ya da neden yapılmaz ? Eğer borcun karşılığı alacak varsa (tipik ihracat yapan firma örneği) doların kaç olduğunun pek de devlet gözünde bence önemi olmayabilir. Bu durumda dolar ister 10 olsun ister 20 olsun alacaklı alacağını tahsilinde sıkıntı olmadığı sürece büyük bir problem yok diye önerme yapılabilir. Tabii enerji petrol giderlerini ayrı bir kalemde incelemek gerekir.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bu geceden itibaren 14.50.
    teşekkürler

5. Senin kadar söylemiyle eylemi zıt bir başka insan daha tanımadım.Dolar için tuvalet kağıdı , İstanbul da ki gm ler için kelepir diyordun.Şimdi gmleri satıp tuvalet kağıdına dönme derdindesin[emoji23]
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    faizi asla yukseltmeyeceklerine gore?

yandik biz

ulan 3-5 arsa ev falan vardi dolara cevirip getirecektim buraya simdi bes para etmiyor

off ya
    F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Senin kadar söylemiyle eylemi zıt bir başka insan daha tanımadım.Dolar için tuvalet kağıdı , İstanbul da ki gm ler için kelepir diyordun.Şimdi gmleri satıp tuvalet kağıdına dönme derdindesin[emoji23]

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Aslında doları değerlendi 3-4 tane alması lazım bu kelepir fiyatlardan

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    ne dersiniz buna...

Seker 21-22 mayis ta bono satisi yapacak. Vade başlangıcı 24 mayıs. Faiz oranları belli oldu. 106 günlük mk 16.20. 364 günlük mk 18.00. 3 ayda bir kupon ödemeli. Ilk 3 aylik icin faizler yüksek olduğu için mk %19 rahat alinabilir. Özellikle senelikteki oranlar çok cazip olduğu için şimdiden kurumsallar yüklenmiş. Aşırı talep olacağından istediğin bononun ancak %20 sini alabiliyorsun. Bu yatırdığın paranın %80 kısmını 3 gün repoda tutman ve tekrar eski bankana eft yapman demek. Bu durumda girmek kârlı mı, mantıklı mı sizce arkadaşlar?

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 315/1006 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •