Sayfa 839/1023 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    Hayır neyin beklentisi ki bu.
    Dağ fare mi doğuracak?
    Ok yaydan çıkalı çok olmuş
    Daha global resesyonun ucunu görmedik.
    Enkinin dediği gibi test aşamasındayız.
    Göle maya çalma falan...
    Bu fıkralar bizde olur ve uyutuluruz yıllarca
    Bis başkanının dediği gibi
    Halka arzların ertelenmesine memnun oldum...
    Bizde bunlardan çok var işte.
    Tabi ki kısa vadeli spekülatif beklenti.Gölün maya tutmasını beklemiyorum ama ya tutarsa diyerek yoğurt kabını alıp gelenler olabilir. İlaveten Çin'e şaplak,İran'a tokat atan Trump bu aralar Nafta ile meşgul olacakmış,oralardan istediğini alamayabilir,karşı hamleler gelebilir.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu gün o gürühtan tesadüfen sohbet ettim adam diyor ki 1500 tl gelirim var onunla istanbul da hem kiramı ödüyorum hemde çok rahat geçiniyorum....Adama dedim ki etin kilosu olmuş 70 tl sen ne yiyorsun ne içiyorsun , çorba ekmek yetiyor çok şükür dedi.....Ama son dönemde ki doların artışı beni de etkilemeye başladı..........
    Tarhana bulgur yeter bize..köyden geldi mi, tamamdır..şükür, şükür..

Adam ahır damında yatar ama söz söyletmez yukarıdakilere, halinden memnun..

ortalık sakin gibi ben dolanmaya devam edeyim
    bir halt olacağı yok.

4. Dövizciler, bugün meydanı tamamen size bırakıyorum. Çok yoğunum, Yenikapıda mitingimiz var, İslam işbirliği teşkilatı toplantımız var, akşama da belki Parti de sn. cumhurbaşkanı ile görüşmemiz olur. Bugün etkinliklerde olduğumun selfilerini sunacağım. Bu nedenlerle benden bir şey beklemeyin.
    Piyasa size emanet. ( belki merkezin sesi böyledir diye düşündüm )

Görünen o ki MB saldım çayıra mevlam kayıra demeye devam edecek. 7 Haziran öncesi bir atraksiyon yapması ancak Dolar 4.50 nin üzerine bir 10-20 krş daha koyması durumun da olabilecek gibi görünüyor. Bu ahval ve şerait altında Dolarda düşüş imkansız yükseliş ise kaçınılmaz görünüyor. Piyasa traderlar için bulunmaz fırsat tabi kim kime korsa.

Türkiye CDS 270
    Abd 10 y 3.0979

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Görünen o ki MB saldım çayıra mevlam kayıra demeye devam edecek. 7 Haziran öncesi bir atraksiyon yapması ancak Dolar 4.50 nin üzerine bir 10-20 krş daha koyması durumun da olabilecek gibi görünüyor. Bu ahval ve şerait altında Dolarda düşüş imkansız yükseliş ise kaçınılmaz görünüyor. Piyasa traderlar için bulunmaz fırsat tabi kim kime korsa.
    Aynen, bir dalışa bakar..

https://youtu.be/rwOcSfmli8c

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    "Kredi Garanti Fonu, Hazine Müsteşarlığı ile imzalanan son protokolle birlikte 35 milyar liralık yeni kefalet paketini işletmelerin kullanımına açtı. KOBİ’lere sağlanan kefalet oranı yüzde 80'den yüzde 85'e, KOBİ dışı işletmelere verilen kefalet desteğinin oranı da yüzde 75'ten yüzde 80'e çıkarıldı."

Yağma Hasan'ın böreği de böyle bir şey olmalı.

Verin bakalım. Verin.

Saçın savın.

Benden sonrası isterse tufan olsun diye.

Devlet adamlığı bu mudur?

Sayfa 839/1023 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •