10 yıllık tahvil faizi %15 .. Ne söylenebilir bu rakama ? Akşam yine %13.50’den piyasayi tonlayacak .. Olacak is mi bu artık ?? Acaba merkez bankası Ramazan sebebiyle kapalı olabilir mi ?
10 yıllık tahvil faizi %15 .. Ne söylenebilir bu rakama ? Akşam yine %13.50’den piyasayi tonlayacak .. Olacak is mi bu artık ?? Acaba merkez bankası Ramazan sebebiyle kapalı olabilir mi ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Herkese bişeyler sunuyorlar da bunlar dahada batıracak artık dötü kurtaramazlar😊
Bugün 4.50 nin üstüne yerleşir mi acep !. ..
Jöleli yin zamanında takip ederdim.Köse yazılarını okurdum.Bunlarin yönettiği ekonomiyi 23 Nisan çocukları bile yönetir demişti.Sirketlerin çıkardığı petrol tamamen kendi malı olabildiginde her yerden petrol fışkıracak falan yazıyordu.Hizli trenler yurtdışına göre 2 kat pahalıya satın alınıyor derdi.Yunan Yorgo'nun emekli maaşını Emel ablam ödüyor derdi.Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var...
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
4.4850
4,50-4,39 dususunun duzeltmesi burada bitti isee, buradan satti sattiii...
Satmazsa MB acil...
Yer İmleri