Beter olmadan yeter olmaz Jöleli ve onun sahibi gibilerinden yeterki zamaný geldiðinden hesap sorula yeter ki yaptýklarý yanlarýna kalmýya.. Þimdiye kadar hesap sorulan görmedim ne Çillerden Ne Demirelden ne Kenan Evren ve diðer cuntacýlardan hesap soruldu hepsinin yaptýklarý yanýna kar kaldý. Ve o nedenle diyorum ki bunlardan da hesap sorulmayacak o halde keriz güruhundan olmayalým gemiyi kurtaran kaptan olalým. Dolar candýr Dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz ...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Adam 25 milyar liralýk yatýrým teþvik veriyor.
Cari açýðýn önemli bir kýsmý 5 yýl içinde gerçekleþecek bu yatýrýmla hallediliyor.
35 milyar liralýk yeni KGF kefaleti açýyor. Enflasyon fos aþaðý.
O bildik fýkradaki gibi: Ossuryor balon oluyor, mýçýyor sucuk oluyor, dehliyor çocuk oluyor...
Dünyanýn tüm dertlerinin anahtarý cebinde mübareðin.
Büyük çoðunluk hâlâ rüya aleminde,
Ekonominin nasýl bir büyük çukura düþürüldügünün farkýnda deðil..!!
Kimin eli kimin cebinde belli deðil.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Crash falan gavur terimi ben anlamam ama sis içinden çok böyyük bir þey geliyor girene fana girecek hem de tam 12 den . Gemisini kurtaran kaptan ayný gemide olanlar ne yaparsa yapsýn bize ne ! Dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz.
Dolarda ki þu yavaþ hareketler sýkýyor , þöyle bi kodumu oturtacak cinsten bir þeyler olmalý , kemik sesleri gelmeli, dýþ mihraklar diye her yer inlemeli. Dolarda yükseliþ kaçýnýlmazda bugün yeni tepe yapacak mý asýl merak ettiðim bu sorunun cevabý.
Yani þöyle mi oluyor?
Býdý býdý konusuyonuz da hani icraat???
Tam 48 saat oldu, ortada hiçbiþiy yok...
Mu diyor piyasa?
Yer Ýmleri