Sayfa 423/548 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Yeni sahip ben bu kararı tanımıyorum gidin eski sahipten mi alın diyecek?
    Şirket bu konuda açıklama yapmalı...!!!

YTD
    Yeni sahip eski sahip farketmez. Yönetim kurulu kararı var sadece tarihi belirleyecek yeni yönetim. A.D.İ. öyle anlaşmış demek ki. Bizim menfaatimize olan bir şeyi yapacak hali yok zaten burayı geçtim artık onunla bir işimiz kalmadı biraz adam olsa Doğan Holdingde hisse geri alım programı açıklardı. Kimse hayırla yad etmeyecek.

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Kurumsal şirketlerde öyle deme hakkı yok. Temettü mutlaka ödenecektir ama bizim için önemli olan çağrıdan önce ödenmesi.

Ama şahsi görüşüm şuan için payların %93' üne sahip olan yeni yönetimin kalan %7 ye temettüyü yedirmeyeceği. Çağrıdan sonra belkide %99 u sahip olacak ve temettünün hepsini kendilerine kalacak.
    Çağrıdan sonra bu hissenin tahtasını kapatırlar.En dolu şirket bu.
    Bina kira geliri-Arsa-Kasada Dolar vs.ve 24.81 temettü hakkı var.

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku

YTD
    Hurgz ile birleştirirler diye tahmin ediyorum. Yada ellerinde borçlu bilançosu kötü şirket varsa medyayla ilgili buna yamarlar.

4.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku

YTD
     Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Hurgz ile birleştirirler diye tahmin ediyorum. Yada ellerinde borçlu bilançosu kötü şirket varsa medyayla ilgili buna yamarlar.
    İki durumda ihtimal dahilinde. Grubun en karlı, düzgün şirketi.

Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    İki durumda ihtimal dahilinde. Grubun en karlı, düzgün şirketi.
    Neyse zamanla izleyip göreceğiz.Benim için bu hisseden vedalaşmak zor olacak ama bu gün 6.05 alış yazarlarsa temettüyü falan beklemeden vedalaşabilirim.
    Bu gün vadalaşmam gerçekleşmez ise sonraki günlerde zannediyorum temettü sonucunu veya çağrıyı beklerim.
    Ayrıca yılın yarısı tamamlandı yeni yıldan da temettü hakkımız oluşuyor.(6 cı ay bilançoda sadece kur farkı ne kadar kar yazar hesaplamak lazım?)

YTD

6. 5,76 daki 160.000 lotu alacaklar sanki

Bu şirket satılırken de bizlerin (KY.NİN) hakkında muvazaalı satış oluştu.(sanıyorum)
    Öncü-Doruk fak-Glokal satışından bizim paylarımız buharlaştırıldı.(Dava konusu olabilir)

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Bu şirket satılırken de bizlerin (KY.NİN) hakkında muvazaalı satış oluştu.
    Öncü-Doruk fak-Glokal satışından bizim paylarımız buharlaştırıldı.(Dava konusu olabilir)

YTD
    Sayın ikigözüm hakim ortak kendi payını %93 sattı ayrıca bu satılan iştirakleri (doruk-oncu-clokali vs) bedavadan vermediler şirket kasasına para girişi oldu. Bizim paylarımız nasıl buhar oldu anlayamadım açıklık getirir misiniz?
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Sayfa 423/548 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •