Sayfa 422/548 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

ABN Amro yıl sonu dolar/TL tahminini yükseltti- bloomberght.com

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; ABN Amro, Dolar/TL 'de yıl sonu tahminini 4.2'den 4.5'e yükselttiğini duyurdu.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.bloomberght.com/haberler/...nini-yukseltti

2.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Eski sahip hisseleri devir etti dolayısı ile temettü hakkını da devir etti gitti bizlerin hala temettü hakkı devam ediyor.
    Yeni sahip temettüyü dağıtmak istemiyorsa elini çabuk tutmalı.
    Şirketi bu konuda arayıp bilgi alan var mı?

YTD
    Aynı konuyu bende düşünüyorum kap ta ki numarayı bir kez aradım ama cevap veren olmadı. Bildiğiniz başka bir numara var mı acaba.

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Aynı konuyu bende düşünüyorum kap ta ki numarayı bir kez aradım ama cevap veren olmadı. Bildiğiniz başka bir numara var mı acaba.
    http://kurumsal.dogangazetecilik.com/iletisim.asp

4.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Eski sahip hisseleri devir etti dolayısı ile temettü hakkını da devir etti gitti bizlerin hala temettü hakkı devam ediyor.

YTD
    Temettüyü dağıtmamak diye bir durum söz konusu değil. Mesele zamanlaması. Bu konuda da yönetim kurulu yetkili. İster çağrı öncesi, ister çağrı sonrası dağıtır. Ama mantıken çağrı süreci bitmeden kar dağıtımı yapmazlar diye düşünüyorum. Umarım yanılırım.

5. Bu akşam haber gelse de yapsa bi kıyak verse temettüyü Pazartesi günü.
    Salı günü de verse pay alım teklifini SPK ya 6,20 den...
    Mubarek ramazan günü sevindirse KY leri
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku

YTD
    Eski sahip bu konuda 30 nisan 2018 diye karar almıştı sonradan yönetime yeni tarih belirlenmesi için yetki verdi ama karar yerine getirilmeden yönetim değişti.
    Biz yatırımcıların Müptezel hakkı eski yönetimde saklı kaldı.Ne olacak bu belirsizlik?

YTD

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Eski sahip bu konuda 30 nisan 2018 diye karar almıştı sonradan yönetime yeni tarih belirlenmesi için yetki verdi ama karar yerine getirilmeden yönetim değişti.
    Biz yatırımcıların Müptezel hakkı eski yönetimde saklı kaldı.Ne olacak bu belirsizlik?

YTD
    Yeni sahip ben bu kararı tanımıyorum gidin eski sahipten mi alın diyecek?
    Şirket bu konuda açıklama yapmalı...!!!

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Yeni sahip ben bu kararı tanımıyorum gidin eski sahipten mi alın diyecek?
    Şirket bu konuda açıklama yapmalı...!!!

YTD
    Kurumsal şirketlerde öyle deme hakkı yok. Temettü mutlaka ödenecektir ama bizim için önemli olan çağrıdan önce ödenmesi.

Ama şahsi görüşüm şuan için payların %93' üne sahip olan yeni yönetimin kalan %7 ye temettüyü yedirmeyeceği. Çağrıdan sonra belkide %99 u sahip olacak ve temettünün hepsi kendilerine kalacak.

Sayfa 422/548 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •