Alın bitane daha iki gün uğraştı sonra aldığı fiyat geri verdi
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alın bitane daha iki gün uğraştı sonra aldığı fiyat geri verdi
Sahipsiz olmayan bir hisse ama cok sacma salak işlem var adamlar aşağı satarak para kazanabiliyor bu gün veriyor iki gün sonra başka kurumdan alış yapıyor yukari hayallerinde bile yok belli çünkü mal mal uzerimize gelir diye korkuyor lar zannedersem ne dim ben şimdi sovunce yönetim ceza veriyor ama gelde bunlara ... ramazan ramazan Allah ıslah edip akil versin
Sayin ayi boğa emek edip grafik yayınlamış sin ellerine sağlık grafiğe bakarsaniz herkesin gördügu kısa yukarı ataklarin alayı acele satış olarak kullanılmış yani tepe denilebilir bi yeri bile yok çünkü orada tutamamış lar gördüğü gibi satmışlar bunlara kim öğretti ise bu işi ort 10ar basamağa aşağı çalışarak para kazanıyorlar haftalık 500-600bin cevirseler harçlık çıkıyor .. gelen haberler başka kağıda geleydi de goreydik neler olduğunu Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hani şöyle hızlı adamlae varya tahtayı muz gibi soyup önlerine atıyor öylesi lazim bunlara şöyle ağızları acik bakacak yoksa bunların bu z....m edeceği yok
Zannedersem teknik 1,1lari gösterip oradan az gimildatadacaklar görünen köy klavuz istemiyor gibi ytd
Ne demek samimiysen. Burda samimiyetsizlermi var.
Beni GENTS deki 1 yıllık yazılarıma bak anlarsın. GENTS bir yıldır ucuz diye yazdım. Ama bir sürü densiz bana güya laf etmişti. GENTS halen çok ucuz.
Ostim bugün ilk defa giriş yaptım. Ben ucuz olarak degerlendirdim. Ben beğendim geldim begenmeyenleri kimse zorla tutmaz.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haysiyetsilerin gözü 1li rakamlara bakıyor inşallah yanilirim ama
Yer İmleri