Sayfa 290/323 İlkİlk ... 190240280288289290291292300 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

1. Teşekkürler.

2.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    ANELE...

KISA VADE...

Klasik 5 dalgalık trend 3.05 ile bitmiş. Hatta ikili dip yapmış.

3.05 aşağı geçilmezse düşüş burada bitmiş oluyor.

UZUN VADE...

GÜNLÜK grafikte 8 dalgalık sayım bitmiş.

HAFTALIK grafikte ise 5 dalgalık sayımın son 1 zirvesi kalmış.

Bana göre günlük grafikte 1 dalga eksik sayılmış olabilir. yani 9 dalga olabilir, o zaman 4.10 üstünde 1 zirvesi kalır.

Zaten çanak hedefi de 4.70 görülüyor.

Üstad Anele 3.05 aşağı geçıldi tekrar 4.10 üzerinde zirve yapma şansı var mı? Saygılar...

3. Mohikan bak aslanim ben senden yasliyimdir kesin seni kirmak degil niyeetim evladim iyi niyetli bir kardesimsin belli ama bu ayen icin son dip demisti dahada. Dusecekmi saygilar guzel insan berhudar ol

4. Mohikan hocam mümkünse NETAS sayımı yapabilirmisiniz..

5. Mohikan hocam DÖKTAŞ İçin ne söylersiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by pablo27 Yazıyı Oku
    Mohikan bak aslanim ben senden yasliyimdir kesin seni kirmak degil niyeetim evladim iyi niyetli bir kardesimsin belli ama bu ayen icin son dip demisti dahada. Dusecekmi saygilar guzel insan berhudar ol
    En son grafiğinde 3.56 ya kadar düşebilir demişti üstad ,geriye doğru tararsanız grafiği görebilirsiniz geçen hafta idi sanırım.

7.  Alıntı Originally Posted by pablo27 Yazıyı Oku
    Mohikan bak aslanim ben senden yasliyimdir kesin seni kirmak degil niyeetim evladim iyi niyetli bir kardesimsin belli ama bu ayen icin son dip demisti dahada. Dusecekmi saygilar guzel insan berhudar ol
    Mohikan ne cevap verir bilemem ama şunu söyleyim, ülkede ciddi bir ekonomik kriz yaşanıyor, erken seçim belirsizlikler her şeyi tetikledi bir develasyonun içerisindeyiz bu dahada derinleşeibilir de böyle bir ortam teknik analizi de diğer öngörüleride kör eder zannımca...
    Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

8. Sayin ustad
    GEREL icin son yorumlariniz nedir?

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 290/323 İlkİlk ... 190240280288289290291292300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •