Sayfa 211/1032 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: HALK Cafe - I

bilancolara baktikca, nasil en zugurt, en parasiz, tam halkin bankasinini... yani en iyisini secmis oldugumu anladim
    bundan iyisi 50 bin dolari basip caimanlarda kendi bankami acmak ancak.
    hadi bastir kocum.
    haaa. bir de OFAC vardi. onu unutmusuz.

2. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

http://www.hisse.net/topluluk/showth...80#post2180480

haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım
    bir halt olacağı yok.

aferin sana be ZugurtBank. su 7.70'lerden de bir kurtulabilsen artik.
    her gun Deutsche 1 milyon lot mal satiyor bir aydir.
    sinsi sinsi.

5. Evet kimsecikler yok etrafta demekki bıkkınlık ve umutsuzluk son noktada. O vakit süpriz hareketler yakındır...

6.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Evet kimsecikler yok etrafta demekki bıkkınlık ve umutsuzluk son noktada. O vakit süpriz hareketler yakındır...
    Belki de bir süre dar marja bağlayıp ölü taklidi yaparak bıktıracaktır milleti.
    Dolar kudurmuşken borsada genel olarak tat yoktu bugün, halkbank da genele uydu.
    Zamanında dolar yükselecek deyip duruyordum, kendi dolarlarımın tamamını sattım, artık çok değerli hale geldi ama duracak gibi de görünmüyor.
    Hiç iyi değil, MB umursamıyor görünüyor, böyle giderse ekonomide onarılmaz hasarlar oluşacak, her gün %1-2 arta arta sürmez bu iş.
    Dövizler böyle kontrol dışı giderken de borsayla ilgilenen olmuyor, para giderek daha çok korkuyor.

7. Sn. TH ve Sayın pilavlı ve bilgisi olan diğer arkadaşlar , burası yeri değil bilginize binaen bir sorum var ki kafamı kurcalıyor. Bankacılık sektörünün en çok satış yemesine sebep devasa büyük şirketlerin borçlarını yeniden yapılandırması olmuştur düşüncesi. En son AKENERJİ Yapı Kredi Bankasından 1 milyar dolarlık borcunun yeniden yapılandırma isteği oldu. Akenerjinin bilançosuna baktım 170 milyon civarı zarar açıklamış. Özkarlılığını sürekli azaltan bir şirket. Bu borcun tamamını Yapı Kredi mi vermiş, yoksa Yapı Kredinin öncülüğünde bir konsorsiyum mu sağlamış ? Bu bilgiye nereden ulaşabiliriz. Bu konuda ki düşünceniz nedir ? Akkökler AKSA dahil olmak üzere çok güçlü bir şirket bilirim. Koskoca banka o krediyi kullandırıken elbet teminnat almıştır. Ancak bu dönemde piyasalar en kötüyü görüyor. Döviz sepetinin ani yükselmesinden dolayı şirketlerin zor durumda olduğu anlaşıldığından (Şirketlerde suistimal edebilir ) sıkıntı arz ediyor. Bu yeniden yapılandırmalar hakkında düşünceleriniz nedir ?
    Son düzenleme : Ayan; 21-05-2018 saat: 21:53. Sebep: ek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794
     Alıntı Originally Posted by Ayan Yazıyı Oku
    Sn. TH ve Sayın pilavlı burası yeri değil bilginize binaen bir sorum var ki kafamı kurcalıyor. Bankacılık sektörünün en çok satış yemesine sebep devasa büyük şirketlerin borçlarını yeniden yapılandırması olmuştur düşüncesi. En son AKENERJİ Yapı Kredi Bankasından 1 milyar dolarlık borcunun yeniden yapılandırma isteği oldu. Akenerjinin bilançosuna baktım 170 milyon civarı zarar açıklamış. Özkarlılığını sürekli azaltan bir şirket. Bu borcun tamamını Yapı Kredi mi vermiş, yoksa Yapı Kredinin öncülüğünde bir konsorsiyum mu sağlamış ? Bu bilgiye nereden ulaşabiliriz. Bu konuda ki düşünceniz nedir ?

sayın ayan ben de tesadüfen ak enerji grafiğine bakıyordum
    sizin sorunuzu gördüm işinize yarayabilir belki diye paylaşayım dedim
    ben bilanço işlerinden anlamam
    hisse de güneşli günler gelecekse
    turkuaz ve pembe renkli trend çizgileri yukarı kırılmalı
    yukarı kırıldıklarında stop konmak şartı ile pozisyonda olunabilir , stop şart

Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır

Sayfa 211/1032 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •