Sayfa 347/774 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    kanaat benim size hiç bir şekilde hiçbir savunma hakkı düşmüyor. şu yukarıdaki uslup çok çirkin !

bu paylaşımı koca koca adamlar olarak resmen küfrederek (işte küfür budur,illa sinkaf gerekmez) buraya koymanız bu saldırganlığınızı anlamak güç ?

öyle ki geçen hafta daha dostane daha ılımlı bir diyaloğumuz vardı sizinle ?

sanırım forumda iki delikan nicki yoktur ? çünki sizinle belki bir düzine özel mesaj iletiminde bulunduk, bir haftada gerçekleşen bu tavır değişikliğiniz bu noktalı ithamlar size ait, ithamdan bahsediyordunuz ya olmadı işte

bakın o noktalı yerlere gelen cümle ne ise paylaşım sahibine aittir, güven benim için önemlidir sn.delikan ,düzeyli diyaloglarda bulunabileceğimizi düşünmüştüm hayalkırıklığına uğradım.

iletilerimi alıntılamamanızı istiyorum. sanırım buna hakkım var
    Sondan başlayayım..

İletilerini alıntılamamı istiyorsan, ya yöntime rica et, ya da yazma.

O noktalı yerlere ben "kendisi de yok hükmündedir" yazardım. Sizin kadar art niyetli değilim.

Forumda bir tane bu nickten var. Ama Aralık 1999'dan beri bu forumda 3 veya 4 nikle yazdım.. Hepsinde de aynı kişiydim.. Aynı şeyleri söyledim, aynı şeyleri savundum.

Düzeyli diyalog kurmak, ancak doğruları ortaya koymakla olur.. Sallapati kanaat ve fikir beyanlarıyla demagoji yapmakla olmaz...

Ben bana küfür etmeyene küfür etmem.. Birine ettim ( o da meşru müdafa hakkımı misliyle kullanmaktı) bir hafta ceza yedim...

Küfür ettiğimi düşünüyorsan da, yönetimi bilgilendir...

Seninle özel mesajdan yazışmalarımızın bu konuyla ilgisi yok.. Seni bilgilendirdim o mesajlarda..

Şimdi...

Kanaatlerini ispatla...

2. http://www.yenicaggazetesi.com.tr/ak...ikar-1302v.htm

Agebeli zübük,nasıl da tehdit savuruyor...
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    kim oldugun kimin umurunda
    bana bir kimlik beyanında bulunulmadı kim olduğunu bilmiyorum ve ilgilenmiyorum.

güven hayattaki en pahalı kıymettir. fiyatı yoktur satın alınamaz !

bu sayfadaki diyalog abuk sabuk bir yere gidiyor, tansiyonum 20 ye çıkmadan müsaade istiyorum.

sanırım kafalar biraz bulanık yazılanlar ve usluplar bana pek netmiş gibi gelmiyor, herhalde sizde farketmişsinizdir daha durursak noktaları geçip daha ileri gidebilir

tekrar ediyorum kannatlerim beni ilgilendirir sana hangi makamla neyini ispat edeceğim ?

iyi geceler
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    kim oldugun kimin umurunda
    O zaman benim partim adına sallapati konuşma...

Biz bir şey biliyoruz da EMİNİM diyoruz..

5.  Alıntı Originally Posted by Yatirimciali Yazıyı Oku
    http://www.sabah.com.tr/gundem/2017/...celi-konusuyor

Bahçeli: Türkiye için evet diyoruz! Bizi hafife alanlar karşılığını alacak

Devlet Bahçeli Konya'da partisinin istişare toplantısında konuştu. İşte konuşmasından öne çıkanlar:
    MUHALEFET, YALNIZCA ELEŞTİRİP KUSUR ARAMAK DEĞİLDİR

Ne istiyorsak Türkiye için. Neyi diliyorsak Türk milletinin bekası için. Muhalefet demek yalnızca eleştirmek, Eksik aramak, kusur tartışmak değildir. Bunu görüyor, biliyor ve gereğini yapıyoruz.

DEVLETİN BEKASI İÇİN DEVREDEYİZ

İhanet ve inkar şebekesi de fısat kollamaktadır. Ancak biz duramayız. Yerimizde sayamayız. Devletimizin beka ve birliği için devreye girmeliyiz. Bugüne kadar bunu yaptık. Bu kararlılıkta olduk. Bundan sonra da bu kararlılıkta olacağız.

TÜRKİYE'Yİ HAFİFE ALANLAR SONUCUNA KATLANACAK

Türkiye 24 Ağustos'tan bu yana Fırat Kalkanı Harekatı ile Atak ve Faal haldedir. Terörü kaynağında yok etmek ön plandadır. Hiçkimseden eksik kalır yanımız yok. Kaçacak karakter bizde yok. Provokasyon peşinde koşanlar Türkiye'yi hafife almanın sonuçlarına katlanacaktır.

Küresel siyasetin nabzı Türkiye'de atıyor. Türkiye'nin destek vermediği küresel siyasetin ayakta durmas olasılığı yoktur. Türkiye'yi bölmek parçalamak isteyen milli davasından ayırmak isteyen, tarihsel varlığımızı hazmedemeyen ne kadar sicili bozuk varsa Türkiye'yi gözüne kestirmektedir. Ama unuttukları veya hatırdan çıkardıkları bir şey vardır. Türk milleti ona buna pabuç bırakacak, onun bunun dümen suyuna girecek aciz ve zoru görünce sıvışacak bir gevşeklikte hiç olmamıştır. Hevesleri boşuna, çabaları beyhudedir.

Ülkemiz için yeminimiz var. Bu yemin bir kere edilmiştir. Yeminler bozulmak, çiğnenmek için değil uğruna feda olmak içindir. Yemin Türkiye'nin çıkar ve bekasıdır. Türk milletinin birliği ve sağlam iradesidir. Esarete inmiş yıldırım gibi tokattır. Yemin onurdur, omurgalı duruştur. Şehiddir, Gazidir...

Artık kalıcı nitelikli mutabakatın şart olduğu görüşündeyiz.

PKK, HDP, CHP, FETÖ NE YAPARSA YAPSIN!

Rejim değişiyor yaygarası koparanlar önce ahlaklarını değiştirmeli. HDP'sinden PKK'sına. FETÖ'sünden CHP'sine, Perinçekgillerine kim ne yaparsa yapsın son sözü millet söyleyecek. Bunların çıldırmış gibi gezmelerinin adı kara mizahtır. Şahsımla ilgili olarak itham ve ima dolu iftiraları ise yalnızca ayaklar altında kalmaya mahkumdur.

"KIBRIS'IN RUMLARA TESLİMİ İÇİN KÜRESEL İKLİM OLUŞTURULMAKTADIR"

Bir başka alarm zilinin de Kıbrıs'ta çaldığını ifade eden Bahçeli, "Bu ecdat yadigarı feryat etmektedir, Rumlara teslimi için küresel iklim oluşturulmaktadır. Hiç kimse yanılıp yenilip Kıbrıs üzerinde hesap yapmamalı, milletimizin şimdilik suskunluğunu yanlışa yormamalıdır. Bize göre, vatan toprakları üzerinden müzakere yapan KKTC heyetinin hangi çevre ve emellere hizmet ettiği bellidir" açıklamasında bulundu.

Referandum bahanesiyle kutuplaşmayı isteyenler bir kez daha havasını alacaklar. Ama biz parti için EVET diyoruz.

EVET diyecek mahkemelerimizin tarafsızlığını sağlayacağız

EVET diyecek gençlerimizin önünü açacağız

EVET diyecek seçimleri 5 yılda bir ve aynı günde yapacağız

EVET diyecek gazi meclisin yasama yetkisini öne alacağız denetim fonksiyonlarını güçlendireceğiz.

EVET diyecek siyaseti toplum sözleşmesinin sınırlarına çekeceğiz.

EVET diyecek, yasama, yürütme, yargı karmaşa ve kafa karışıklığını sonlandıracağız

EVET diyecek Cumhurbaşkanına cezai sorumluluk getireceğiz.

Bayrağının iffetine, vatanın iffetine EVET diyeceğiz.

Sizlerden beklentim referandum sürecinde kapı kapı gezip şahıs ve partiye değil Türkiye'ye EVET dediğimizi söyleyiniz.
    bir zamanlar has parti vardı,Numan Kurtulmuş partinin başkanı idi,neler söyledi neler yenir yutulur cinsten değildi,bugün neredeler ve konumları nedir,yine bir zamanlar demokrat parti başkanı vardı,Süleyman Soylu o da ha keza yenilir içilir cinsten değildi söyledikleri,şimdi nerede ve ne konum da,yoksa sıra Devlet Bahçeli'ye mi geldi,daha düne kadar ver bilal i kur hükümeti diyordu,eh bekliyoruz bakalım ileri ki günler de onun konumu ne olacak,benden bir daha bahçelinin olduğu yere oy çıkmaz....

6.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    O zaman benim partim adına sallapati konuşma...

Biz bir şey biliyoruz da EMİNİM diyoruz..
    sallapati sen konusursun. o parti senin olamaz o parti benimdirde.

partili olabilirsin ancak parti senin degil, orada ozgur bireyler ozgur iradeleriyle karar verecekler.

ben mhp genel baskani sn devlet bahcelinin videolarini ve soylediklerini koydum son iki sayfada.

hersey acik degil mi? bunun neresi sallapati

7.  Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    bir zamanlar has parti vardı,Numan Kurtulmuş partinin başkanı idi,neler söyledi neler yenir yutulur cinsten değildi,bugün neredeler ve konumları nedir,yine bir zamanlar demokrat parti başkanı vardı,Süleyman Soylu o da ha keza yenilir içilir cinsten değildi söyledikleri,şimdi nerede ve ne konum da,yoksa sıra Devlet Bahçeli'ye mi geldi,daha düne kadar ver bilal i kur hükümeti diyordu,eh bekliyoruz bakalım ileri ki günler de onun konumu ne olacak,benden bir daha bahçelinin olduğu yere oy çıkmaz....
    senden bahceliye oy cikmayabilir ancak bendende meral aksener fettonun ihanetiyle bu kadar ortakken ona bir zirnik cikmaz.

8. millet ayiptir kufure hakarete gerek yok, forumda bunun yeride yok

Sayfa 347/774 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •