Sayfa 36/232 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 1849 madde; 281 - 288 arası.

Konu: XU100'de Anatrendler

1.  Alıntı Originally Posted by DEVİR Yazıyı Oku
    Merkez Bankası ara toplantı anonsu için uygun zamanı kolluyor. TL shortlayanların elini yakmak istiyor. 10 yıllık ABD tahvil faizleri sürekli yükseldiği için gelişen piyasaların tamamına az ya da çok bir atak var. Etkiyi maksimize etmek için bu trendin biraz durulması lazım. Ama yine de kredibilitesini tamamen tüketmemek adına bugün yarın harekete geçecektir.
    Teknik anlamda 4.50 kısa vadeli tepe olarak görünüyor. Kanaatimce 4.10-4.20 bandının daha altına gelmez. 10 yıllıklar 3.30-3.40'a geldiğinde biz yeni zirveleri göreceğiz. Abuk sabuk hamaset yapmazsak 4.60 civarı doların işi biter. Yok eğer yaparsak trend bandını kırarız ki o vakit 4.80'e kadar gider, kendim ettim kendim buldum şarkısını söyleriz.
    --
    Sevgili hocam, işte benim de korkum o, kendim ettim kendim buldum...

2.  Alıntı Originally Posted by DEVİR Yazıyı Oku
    Merkez Bankası ara toplantı anonsu için uygun zamanı kolluyor. TL shortlayanların elini yakmak istiyor. 10 yıllık ABD tahvil faizleri sürekli yükseldiği için gelişen piyasaların tamamına az ya da çok bir atak var. Etkiyi maksimize etmek için bu trendin biraz durulması lazım. Ama yine de kredibilitesini tamamen tüketmemek adına bugün yarın harekete geçecektir.
    Teknik anlamda 4.50 kısa vadeli tepe olarak görünüyor. Kanaatimce 4.10-4.20 bandının daha altına gelmez. 10 yıllıklar 3.30-3.40'a geldiğinde biz yeni zirveleri göreceğiz. Abuk sabuk hamaset yapmazsak 4.60 civarı doların işi biter. Yok eğer yaparsak trend bandını kırarız ki o vakit 4.80'e kadar gider, kendim ettim kendim buldum şarkısını söyleriz.
    --
    4,5948 GÖRÜLDÜ

şimdilik tabii
    buradan döner ise her zaman ki gibi takdir ile seyredeceğim
    Son düzenleme : VOLBOR; 21-05-2018 saat: 15:59.
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

3.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    4,5948 GÖRÜLDÜ

şimdilik tabii
    buradan döner ise her zaman ki gibi takdir ile seyredeceğim
    4,5994 TIPATIP 4,60 demek

dön de burada tebrik ve takdir edelim

PPK ,
    haydi acil toplantıya 250-350 arası yaparsın en az
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

4.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    4,5994 TIPATIP 4,60 demek

dön de burada tebrik ve takdir edelim

PPK ,
    haydi acil toplantıya 250-350 arası yaparsın en az
    4.58 kritikti, şimdi ise 4.69 lar, bakalım neler olacak... Hiç hayırlı değil...

5. Sn Devir, Em pozitif ortam oluşursa baskı altında MB faiz silahını hiç çekemez,alacakaranlık kuşağı daha uzun devam eder mi diye düşünmeye başladım,

survival Guest
    DEVİR Hocam, fena halde felaket senaryoları üretiliyor. İnanılmaz bir negatif algı mevcut durumda hemen hemen herkesde. Ancak bu durum borsa ozelinde degil de, genel olarak ulkenin ekonomisi üzerinde. Paramız hergün %1-2 değer kaybederken doğrusu acaba bu sefer kaygılar gerçek mi? Yoksa yine şapkadan tavşan mı çıkacak diyor insan. Yani şu an param olsa borsaya sokmak istemezdim. Bu durumda (genel algı bu ise) borsa dip yapıyor ve buralardan çıkış trendi başlayacak diyebilir miyiz? Yoksa bu sefer gerçekten batıyor muyuz? Çünkü bir düşüş dalgası daha gelirse belki kendimizi 90 binin de altında bulabiliriz..

7. Dolarda tarihsel trend üst bandı delindi. Teknik anlamda bu banda mutlaka geri dönecek. Öte taraftan uzun vadeli trend kanalının üstü de bugün itibariyle test edildi. Yükselişin bu haftaki kısmı iş bilmezlik, diriliş, payitaht vs. ile ilgili. Ahali bu dizileri daha yürekten izleyip coşarsa doların düşeceği düşünülüyor olabilir. Bu da bir yöntem şahsen ben ikna oldum
    --

8. 4.96 yine maalesef kritik, 5.25 ler olursa eyvahlar olsun, bitirdiler vallahi... :/

Sayfa 36/232 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •