demiroren herşeyiyile dogandan aldı 1.6 tl halka açık kısmına spk belirler çünkü spk küçük yatıtımcı haklarını koruak için gidilir ve onay alınır spk satışta küçük yatırımcı kandırlıyormu kandırılmıyormu diye bakar hüriyet emlagın satılışı ve 220 milyonlıuk satış karı fiyatı etkilermi diyorum çünkü çagrı fiyatı dmek ayrılma hakkı yanı o anki degeri
Açıkçası hissede uzuncu değilim. Forumda uzuncular için hatta hiç bir şekilde faydalı olmuyor. Serzenişinizde sonuna kadar haklısınız.
Noktalama işaretlerini kullansanız yaziniz daha anlaşılır olacaktır. Ne yazdığınızı anlamak için bayağı zorlandım.
Çağrı fiyatı hiç bir zaman bilançoya göre hesaplanmaz. Tamamen satış fiyatı ile alakalıdır. Sizin mantığınıza göre zarar eden sirketin de çağrı fiyatı düşmesi lazım.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısaca beklentiniz nedir ?
Yer İmleri