Bİr tatilden sonra yine buradayım..Bırakın interneti Cep telefonu bile taşımadım..TR'nin ücra bir köşesinde kamp yaptım...DOğu anadoluda..
BRMEN yukarı iştahını kaybetmedi hareketi 9 ayı bulabilir ancak elden kaybetmem ben olsam..
Doktaş yani Eski adıyla Comdo =EGEEN dir yani önce 10tl oradan 100tl oradan 300tl gibi bir artış yapabilir

ki Kendileri EGEENx200 dür..

#########
HALKB hedefte şuan 1.ç KAR geçen yıla göre %25 altta..
git gide düşürür bunlar bu kar rakamlarını
Bakın YIL 1999 Koskoca imkb30 hissesi VATANDAŞA boşaltıldı sonra da tahta kapattı..
YIL 2013 GOLDS firması vatandaşa verildi tahta kapattı..

ancak bu hissede böyle bir şey olur mu olmaz mı derseniz batırılır ı mecazi kullandım yani uzun bir DİP çalışması yapacaktır..
VAKBN ı takip edin .ALBRK takip edin daha iyidir..

############################################3

https://a.piclect.com/o180522_66c0a.jpg

##################################3
resimlerin içindeki NET lik GAYET fazladır çünkü 4K dan bile Daha net Çözünürlükte yükledim.
üstteki TAM boyut alttaki küçültülmüş boyuttur..
ortadaki link ise dogrudan adrestir..dogrudan adresi tıklarsanız resim açılır..tekrar üstüne tıklarsanız DAHA da büyüyecektir..
ARTIK resimler okunmuyor diyenler kalmasın lütfen bu yeni yükleme şekli ile çözünürlük düşmüyor...NOT:linkleri çok tıklattırmamak için DOWNLOAD edip kendi SOSYAL medya hesabınızda paylaşın..
bir kaç mesaj önce RESİMLERİ açamayanlar için Resimli ANLATIM yapmıştım.

##################################
UMARIM artık SHORT yapmayı öğrenmişsinizdir..

VIOP ?
%1 eksi ise sizin toplam yatırımda iki payınız dışarda bir pay viopta ise KALDIRAÇ oranında %10 kazanırsınız ..
2 pay yedekte kaldığı için NET karınız günlük %10/3 tür yani %3,333333

ama YOK ben riskli işlem yaparım derseniz 2pay yapın
%5 net kazanın..10X kaldıraçta

ben ne yapıyorum derrseniz BEN her 100 puanda SHORT açıyor ve HEMEN kapatıyorum..
HER bir SHORT = %1-2 bırakıyor..
kısacası minimum işlemler ise ZENGİN oluyorsunuz..

AYNI mantık borsa daki HİSSE tahtalarında da geçerlidir...
minik minik LOT lar ama BOLCA emir..günlük 10000 adet emir yolladğım oluyor...
5 ayrı kurum kullanıyorum TAKİP edilmemek için..
KURUMLAR sizin dostunuz DEĞİLDİR...SİSTEME ÇALIŞIRLAR...SİZİ takip ederler sizi SATARLAR..