Originally Posted by
trader5858
ortak artik hisse alirken hangi hisse çok kar etmiş e değilde hangi şirket az zarar etmiş e bakarak alıcaz, cunki bu döviz kurlarına com sirket dayanamaz.
Yine diyorum ben dolar borcundan korkmuyorum, cunki yurt dışına satışlar raziden dolar üstünden, yurt ici etkiler onuda 2017 yılında amonyak tankları yaptılar, yani hammaddeyi stokladılar ucuza, simdi bir iki yıl o stoklar idare eder yurticini, ayrıca iranla doğal gaz anlaşması gereği ucuz doğal gaz kullanıyor şirket, diğer taraftan negmari satmadigina şimdi şükredecek gubretas, cunki taşımacılık masrafı az olacak, kendi şirketi yapacak taşımacılığı.
Petrol 80 dolara geldi, Bu yıl 100 doları da bulur petrol, hisse aslında 5 lira rahat olmalıydı şimdiye kadar ancak hisseyi toplamışlar ve patron fiyatıyla isted8gi gibi oynuyor, yukardada yazdım benim senin gibi yuksek maliyetlileri zorluyor satmaya, artik satanda olmadığına gore mecbur yükseltecek, takip ette gör ortak dediklerimi... Hisse yükselişe başlayınca senin bize sattirmadigin 9 liralar bile hikaye olacak, bu defa patron bizim malları 7 liradan aşağıya almayacağı icin iki katina yukseltmeliki kendini kurtarada sata kar ede, yuksek maliyetleler dışındaki kalan malin hepsi toplandı zaten. İnanki bizim gibi 7 liralardan maliyetli en az bu tahtada 20 milyon lottan aşağı h8sse yokturdur, oda ky da toplu duruyor, oda toplu diyorum cunki 7 lira olmadan satmaz kimse, bunu patron test etti ve gordu iki buçuk yildir, Yakindir eli kulağında. Sabırla bekleyeceğiz ortak biz, hatta bundan sonra elime para geçtikçe 4 liraya kadar yine alıp lot artiracagim,
Bu meret bir yükselişe başlayınca tozu dumana katiyor inanki, kademeler i goremiyorsun nasıl kalkıyor valla. Sende daha iyi bilirsin.
Yer İmleri