Sayfa 387/928 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak dibini bulduk diyosun yani

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abd yeni maddeler sundu irana kabul et yoksa tarihin en büyük yaptırımlarını uygularız dediler. iran abd savaşı söylemleri haberlerde dönmeye başladı o zaman ne dipler görürüz düşünmek istemiyorum bile.
    Kuzey koreyle bile anlaşan abd iranlada anlaşırmı bekleyip göreceğiz.

2.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak dibini bulduk diyosun yani

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by zortlang Yazıyı Oku
    Yüksek maliyetlilerden birisi olarak, daha dip görmedik gibi geliyor bana ama umarım ki diptir.

Seçim masrafları ve promosyonları olacak... Bu sene görünür kar beklemek anlamsız... Umutlar 2019 da, ölmeyecek sektör, insanoğlu gıdaya ihtiyaç duyduğu sürece gübreye de ihtiyaç duyacak amalar çok.
    kuvvet li olarak dio diyorum, ve hisse hicde sahipsiz değil, toplu ,ancak bir kaç ayrı kurumdan işlem yapılıyor, düşüren korkmuyor cunki talep yok, ayni zamanda çok da kimsede yok, çok yok derken, spegin ısrarı maliyeti 5 ile 8 lira arasında olandan mal almak, bana gore 5 ile 8 arasında da epeyce kayda deger ky var, onlardan almak icin yırtınıp duruyor ama nafile, gübreden ucuz hisse var miki satsın millet, ayrıca ky ne kadar düşerse düşsün yine de inanıyor ve satmıyor ısrarla,

Kısaca ağa yakın zamanda yükseltecektir, kimse satmıyor çünkü,

Not: spek efendi 10 yıllık xxtrader satti, neyi bekliyon hala.. 😀😁😁

3. Ortak gübre batacağı kadar battı zaten irana füzemi atıyolar ne atıyolarsa atsınlar ortak irana füze atarsa petrol fiyatları fırlar yani bir yandan gübretaş a yaraya bilir budurum benim nacize tavsiyem devvlet şirketlerinden uzak durmak bunu gübretaş ile çok iyi ve acı şekilde anladım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    ortak o kadarda değil 1 milyar dolar bu şirketi satsan tamamını etmez, ayrıca dolar borç varsa karşılığında razi dolar üstünden satıyor alacakta dolar. Etkilemez demiyorum, ancak çok az etkiler bu gübreyi, gübreye gelene kadar bistte 500 şirket varsa dolar yüzünden bir 100 tanesi herhalde ileriki günlerde gumler gibi geliyor bana, bize etkisi çok olmaz, karşılığı var cunki bizim.
    döviz artışı negatif bu şirket için...adamlar 1.çeyrek net faaliyet karını artırmış ama sonuç kur kaynaklı dayak yemiş...zarar açıkladı...2.çeyrek hem ölü hem kur daha çok arttı...
    https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=GUBRF

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    döviz artışı negatif bu şirket için...adamlar 1.çeyrek net faaliyet karını artırmış ama sonuç kur kaynaklı dayak yemiş...zarar açıkladı...2.çeyrek hem ölü hem kur daha çok arttı...
    Onun için mi birkaç gündür çok sağlam duruyor ve prim yapıyor, ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Onun için mi birkaç gündür çok sağlam duruyor ve prim yapıyor, ytd.

inşallah daha yukarı çıkar ama riskleride bilmek lazım.....

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak artik hisse alirken hangi hisse çok kar etmiş e değilde hangi şirket az zarar etmiş e bakarak alıcaz, cunki bu döviz kurlarına com sirket dayanamaz.

Yine diyorum ben dolar borcundan korkmuyorum, cunki yurt dışına satışlar raziden dolar üstünden, yurt ici etkiler onuda 2017 yılında amonyak tankları yaptılar, yani hammaddeyi stokladılar ucuza, simdi bir iki yıl o stoklar idare eder yurticini, ayrıca iranla doğal gaz anlaşması gereği ucuz doğal gaz kullanıyor şirket, diğer taraftan negmari satmadigina şimdi şükredecek gubretas, cunki taşımacılık masrafı az olacak, kendi şirketi yapacak taşımacılığı.

Petrol 80 dolara geldi, Bu yıl 100 doları da bulur petrol, hisse aslında 5 lira rahat olmalıydı şimdiye kadar ancak hisseyi toplamışlar ve patron fiyatıyla isted8gi gibi oynuyor, yukardada yazdım benim senin gibi yuksek maliyetlileri zorluyor satmaya, artik satanda olmadığına gore mecbur yükseltecek, takip ette gör ortak dediklerimi... Hisse yükselişe başlayınca senin bize sattirmadigin 9 liralar bile hikaye olacak, bu defa patron bizim malları 7 liradan aşağıya almayacağı icin iki katina yukseltmeliki kendini kurtarada sata kar ede, yuksek maliyetleler dışındaki kalan malin hepsi toplandı zaten. İnanki bizim gibi 7 liralardan maliyetli en az bu tahtada 20 milyon lottan aşağı h8sse yokturdur, oda ky da toplu duruyor, oda toplu diyorum cunki 7 lira olmadan satmaz kimse, bunu patron test etti ve gordu iki buçuk yildir, Yakindir eli kulağında. Sabırla bekleyeceğiz ortak biz, hatta bundan sonra elime para geçtikçe 4 liraya kadar yine alıp lot artiracagim,

Bu meret bir yükselişe başlayınca tozu dumana katiyor inanki, kademeler i goremiyorsun nasıl kalkıyor valla. Sende daha iyi bilirsin.

8.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    ortak artik hisse alirken hangi hisse çok kar etmiş e değilde hangi şirket az zarar etmiş e bakarak alıcaz, cunki bu döviz kurlarına com sirket dayanamaz.

Yine diyorum ben dolar borcundan korkmuyorum, cunki yurt dışına satışlar raziden dolar üstünden, yurt ici etkiler onuda 2017 yılında amonyak tankları yaptılar, yani hammaddeyi stokladılar ucuza, simdi bir iki yıl o stoklar idare eder yurticini, ayrıca iranla doğal gaz anlaşması gereği ucuz doğal gaz kullanıyor şirket, diğer taraftan negmari satmadigina şimdi şükredecek gubretas, cunki taşımacılık masrafı az olacak, kendi şirketi yapacak taşımacılığı.

Petrol 80 dolara geldi, Bu yıl 100 doları da bulur petrol, hisse aslında 5 lira rahat olmalıydı şimdiye kadar ancak hisseyi toplamışlar ve patron fiyatıyla isted8gi gibi oynuyor, yukardada yazdım benim senin gibi yuksek maliyetlileri zorluyor satmaya, artik satanda olmadığına gore mecbur yükseltecek, takip ette gör ortak dediklerimi... Hisse yükselişe başlayınca senin bize sattirmadigin 9 liralar bile hikaye olacak, bu defa patron bizim malları 7 liradan aşağıya almayacağı icin iki katina yukseltmeliki kendini kurtarada sata kar ede, yuksek maliyetleler dışındaki kalan malin hepsi toplandı zaten. İnanki bizim gibi 7 liralardan maliyetli en az bu tahtada 20 milyon lottan aşağı h8sse yokturdur, oda ky da toplu duruyor, oda toplu diyorum cunki 7 lira olmadan satmaz kimse, bunu patron test etti ve gordu iki buçuk yildir, Yakindir eli kulağında. Sabırla bekleyeceğiz ortak biz, hatta bundan sonra elime para geçtikçe 4 liraya kadar yine alıp lot artiracagim,

Bu meret bir yükselişe başlayınca tozu dumana katiyor inanki, kademeler i goremiyorsun nasıl kalkıyor valla. Sende daha iyi bilirsin.
    son hafta üre fiyatları yine düşmüş 220 dolara...

http://fertilizerworks.com/sites/def...May%202018.pdf

umut ışığı görebiliyorsan bu ortamda ne mutlu sana ortak...yabancı alışı olmadan bu hisse sağlıklı yükselemez...şu ortamda ben bu hisseyi çok riskli görüyorum...hisseyi 4 tl ye çekmeleri bu riski ortadan kaldırmıyor....razi şuan para basmıyor ortak.. bu açığı kapatacak bir gelir yok...beni açıkçası korkuttu...eski 200 milyon gibi karlar olsa tamam ama şuan kar yok döviz borcu var ve kur sürekli artıyor...

Sayfa 387/928 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •