Artan

50,40 10 11:34
202,50 9.99 11:34
46,94 9.98 11:34
28,94 9.95 11:34
22,80 9.93 11:33
Artan Hisseler

Azalan

3,31 -9.81 09:55
5,28 -8.01 11:34
425,50 -7.45 11:34
15,80 -6.56 11:34
51,95 -6.48 11:34
Azalan Hisseler

İşlem

7.975.018.959,25 11:34
5.010.245.417,00 11:34
4.353.572.008,70 11:34
4.283.968.682,95 11:34
3.378.522.722,97 11:34
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7436 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    döviz artışı negatif bu şirket için...adamlar 1.çeyrek net faaliyet karını artırmış ama sonuç kur kaynaklı dayak yemiş...zarar açıkladı...2.çeyrek hem ölü hem kur daha çok arttı...
    https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=GUBRF
    ortak artik hisse alirken hangi hisse çok kar etmiş e değilde hangi şirket az zarar etmiş e bakarak alıcaz, cunki bu döviz kurlarına com sirket dayanamaz.

Yine diyorum ben dolar borcundan korkmuyorum, cunki yurt dışına satışlar raziden dolar üstünden, yurt ici etkiler onuda 2017 yılında amonyak tankları yaptılar, yani hammaddeyi stokladılar ucuza, simdi bir iki yıl o stoklar idare eder yurticini, ayrıca iranla doğal gaz anlaşması gereği ucuz doğal gaz kullanıyor şirket, diğer taraftan negmari satmadigina şimdi şükredecek gubretas, cunki taşımacılık masrafı az olacak, kendi şirketi yapacak taşımacılığı.

Petrol 80 dolara geldi, Bu yıl 100 doları da bulur petrol, hisse aslında 5 lira rahat olmalıydı şimdiye kadar ancak hisseyi toplamışlar ve patron fiyatıyla isted8gi gibi oynuyor, yukardada yazdım benim senin gibi yuksek maliyetlileri zorluyor satmaya, artik satanda olmadığına gore mecbur yükseltecek, takip ette gör ortak dediklerimi... Hisse yükselişe başlayınca senin bize sattirmadigin 9 liralar bile hikaye olacak, bu defa patron bizim malları 7 liradan aşağıya almayacağı icin iki katina yukseltmeliki kendini kurtarada sata kar ede, yuksek maliyetleler dışındaki kalan malin hepsi toplandı zaten. İnanki bizim gibi 7 liralardan maliyetli en az bu tahtada 20 milyon lottan aşağı h8sse yokturdur, oda ky da toplu duruyor, oda toplu diyorum cunki 7 lira olmadan satmaz kimse, bunu patron test etti ve gordu iki buçuk yildir, Yakindir eli kulağında. Sabırla bekleyeceğiz ortak biz, hatta bundan sonra elime para geçtikçe 4 liraya kadar yine alıp lot artiracagim,

Bu meret bir yükselişe başlayınca tozu dumana katiyor inanki, kademeler i goremiyorsun nasıl kalkıyor valla. Sende daha iyi bilirsin.

2.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    ortak artik hisse alirken hangi hisse çok kar etmiş e değilde hangi şirket az zarar etmiş e bakarak alıcaz, cunki bu döviz kurlarına com sirket dayanamaz.

Yine diyorum ben dolar borcundan korkmuyorum, cunki yurt dışına satışlar raziden dolar üstünden, yurt ici etkiler onuda 2017 yılında amonyak tankları yaptılar, yani hammaddeyi stokladılar ucuza, simdi bir iki yıl o stoklar idare eder yurticini, ayrıca iranla doğal gaz anlaşması gereği ucuz doğal gaz kullanıyor şirket, diğer taraftan negmari satmadigina şimdi şükredecek gubretas, cunki taşımacılık masrafı az olacak, kendi şirketi yapacak taşımacılığı.

Petrol 80 dolara geldi, Bu yıl 100 doları da bulur petrol, hisse aslında 5 lira rahat olmalıydı şimdiye kadar ancak hisseyi toplamışlar ve patron fiyatıyla isted8gi gibi oynuyor, yukardada yazdım benim senin gibi yuksek maliyetlileri zorluyor satmaya, artik satanda olmadığına gore mecbur yükseltecek, takip ette gör ortak dediklerimi... Hisse yükselişe başlayınca senin bize sattirmadigin 9 liralar bile hikaye olacak, bu defa patron bizim malları 7 liradan aşağıya almayacağı icin iki katina yukseltmeliki kendini kurtarada sata kar ede, yuksek maliyetleler dışındaki kalan malin hepsi toplandı zaten. İnanki bizim gibi 7 liralardan maliyetli en az bu tahtada 20 milyon lottan aşağı h8sse yokturdur, oda ky da toplu duruyor, oda toplu diyorum cunki 7 lira olmadan satmaz kimse, bunu patron test etti ve gordu iki buçuk yildir, Yakindir eli kulağında. Sabırla bekleyeceğiz ortak biz, hatta bundan sonra elime para geçtikçe 4 liraya kadar yine alıp lot artiracagim,

Bu meret bir yükselişe başlayınca tozu dumana katiyor inanki, kademeler i goremiyorsun nasıl kalkıyor valla. Sende daha iyi bilirsin.
    son hafta üre fiyatları yine düşmüş 220 dolara...

http://fertilizerworks.com/sites/def...May%202018.pdf

umut ışığı görebiliyorsan bu ortamda ne mutlu sana ortak...yabancı alışı olmadan bu hisse sağlıklı yükselemez...şu ortamda ben bu hisseyi çok riskli görüyorum...hisseyi 4 tl ye çekmeleri bu riski ortadan kaldırmıyor....razi şuan para basmıyor ortak.. bu açığı kapatacak bir gelir yok...beni açıkçası korkuttu...eski 200 milyon gibi karlar olsa tamam ama şuan kar yok döviz borcu var ve kur sürekli artıyor...

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    son hafta üre fiyatları yine düşmüş 220 dolara...

http://fertilizerworks.com/sites/def...May%202018.pdf

umut ışığı görebiliyorsan bu ortamda ne mutlu sana ortak...yabancı alışı olmadan bu hisse sağlıklı yükselemez...şu ortamda ben bu hisseyi çok riskli görüyorum...hisseyi 4 tl ye çekmeleri bu riski ortadan kaldırmıyor....razi şuan para basmıyor ortak.. bu açığı kapatacak bir gelir yok...beni açıkçası korkuttu...eski 200 milyon gibi karlar olsa tamam ama şuan kar yok döviz borcu var ve kur sürekli artıyor...
    Ortak merhba olası iranın abd nin sunduğu şartları kabul ederse yani antlaşma için orta yol bulunursa hisse ne olur ayrıca haftalıkta ve günluķte yabancılar topluyor bu durumda hisse ne olur...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Ortak merhba olası iranın abd nin sunduğu şartları kabul ederse yani antlaşma için orta yol bulunursa hisse ne olur ayrıca haftalıkta ve günluÄ·te yabancılar topluyor bu durumda hisse ne olur...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ortak ben hisseyi satmışım olumsuz konuşsam yanlış anlaşılır....ama bilmiyorum yabancıyı cezbedecek şimdilik bir hikaye yok....şirketin 1 milyar dolar döviz borcu var bunu kapatmak için yabancı gelecek değil....kur hergün artıyor bana göre kar varsada eriyor.....iran abd önerisini kabul etmez....suriyeden çıkacaksın diyor....abd 14 tane üs kurmuş 10 bin km den gelip....o kendinde hak görüyorsa iranda meşru hükümet beni çağırdı diyor...burada işgalci aslında abd....iran suriyeden çıkmaz...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •