Güldüren hesap mı bu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güldüren hesap mı bu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başka şubelerden hep bir puan dan az verirdi eskiden beri enteresan şekilde .
Hatta bir keresinde oran aldım başka şubeden aynı gün ne veriyorsun diye 12 dedi 4-5 yıl oldu buraya yine sordum 10.80 dedi .
Bu şube o oranı veriliyor ben aldım dedi şu isim dedim öyle biri çalışmıyor ki demez mi mt pişkin pişkin .
Ertesi gün şubeye gittim neden paranızı çektiniz dedi .
Dünkü konuşmadan dolayı dedim al bu sahte kart verdi o kadın o zaman demek ki sizin adınıza kartvizit basıp şubede bireyselde oturuyor dedim xxx hanım belki de başka şubede için sizde yoksunuzdur .
Bu tipler cirit atan her zaman burnu havada bir şube işte hala aynı düzen mt ler değişsede devam ediyor demek ki
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
evet, günde %2-3 değer kaybeden para biriminin vadeli hesabı olsa olsa güldüren hesaptır...
forumdaki şu konu bu aralar çok daha aktif, bekleriz: http://www.hisse.net/topluluk/showth...1942&page=1014
yatırım tavsiyesi değildir.
Koca Türkiye Cumhuriyetinde şu an faiz arttırımına ayak direyen sadece tek bir adam var ve malesef herkesi de boyunduruğu altına almış durumda.
Şekeri hızla yükselen şeker hastası gibiyiz.
Enjeksiyon yap, hasta normal bir hale gelsin sonra diğer tedbirleri konuşuruz diyoruz yok diyor.
Şeker komasına girmemiz yakındır ha gayret.
Ing ve şeker dışında gecelik faiz veren 14 ve üstü banka var mı arkadaşlar?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Akıllılara bak. Mantığa gel.
Herifler diyor ki dolar çıkarsa dışarıdan mal gelmez, cari açık düşer.
Sen samanı hayvanı bile ithal edecek durumdasın.
Kaldı ki ithal mal getirip bu işten para kazanan kaç insan var? Bunlara ne olacak taş mı yesinler?
Her durumda kurun çıkması olumsuzdur aksine söyleyenin memlekete faydası olmaz.
Yer İmleri