Sayfa 348/1006 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Kol böreği....yazıklar olsun..batıracaklar ülkeyi

2.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Dolar 4.81 oldu.
    Vurdu çekti

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bankalara yüzde 14-15 faiz çıtası koy. Kimse artırmaya cesaret edemesin.
    MB faizi artırmasına engel ol.
    Sonra doları patlat.
    Ekonomi cehaleti ülkeyi uçuruma sürüklüyor.
    Çok net anlatmışsınız.Bankalar geçen ayki 0,75 artışı yeni yansıtabildiler.Birileri basıyor adı serbest piyasa oluyor.Dolarda tepki veriyor.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. zeybekci dedi ya mayıs sonu tl degerlenecek diye demekki mayıs sonuna kadar deger kaybedecek diyordu peki deger kaybedecegini nerden biliyor ?? burdan ne vatandas alıyor ne yabancı alıyor ...3 gundur real ruble %1.5-2 deger kazandı ...tl den baska dusen para yok dunyada dususte oyle boyle degil ...simdi gelde dusunme kendilerinin yukselttigini ..secim karaırından hemen sonra piyasayı yabancılar icin ve ihracatcılar icin uygun hale getirecegiz diye acıklama yapmıstı biri unuttum simdi onu bunu kastediyorlardı haralde...olan vatandasa oluyor zamlarla

5. olan hep vatandasa oluyor 1 ayda %18 fakirlestik yoksa bankalara falan birsey olmaz oyle sanmıyorum...yoksa birlesik arap emirlikleri gibi turkiyenin arasının iyi olmadıgı bir devletin vatandası olan banka sahipleri gelipte 3.2 milyar dolara denizbankı almazdı ..adam hani bile bile lades deyipte o kadar parayı baglarmı ..

6. bide anlamadıgım su var rusyadan s400 alıyorsun hadi bunu gec zorunlu savunma harcaması bu...nukleer santral yapıcan kanal istanbula baslıcam diyorsun...iyide bu 2 sinin maliyeti yaklasık 40-45 milyar dolar...mb doviz rezervi belli ..rezerv az oldugu icin mudahale yapamıyorsun ama nukleer santrale basladılar bile..nerden bulunuyor bu kadar dolar ya da bulunacak anlayan beri gelsin .

7.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    zeybekci dedi ya mayıs sonu tl degerlenecek diye demekki mayıs sonuna kadar deger kaybedecek diyordu peki deger kaybedecegini nerden biliyor ?? burdan ne vatandas alıyor ne yabancı alıyor ...3 gundur real ruble %1.5-2 deger kazandı ...tl den baska dusen para yok dunyada dususte oyle boyle degil ...simdi gelde dusunme kendilerinin yukselttigini ..secim karaırından hemen sonra piyasayı yabancılar icin ve ihracatcılar icin uygun hale getirecegiz diye acıklama yapmıstı biri unuttum simdi onu bunu kastediyorlardı haralde...olan vatandasa oluyor zamlarla
    bende onu diyorum kaç gundur

resmen bir dümen donuyor

ben şahsen sert müdahale olacağını bekleyen saflardanım

pazartesi dedik olmadı salı dedik olmadı bakalım bugunde mb çekirdekmi çitliyecek yoksa salacakmı sopayı

Çok kişe terste kalacak gibime geliyor

Yoksa bu sessizlik olacak iş değil

sağlam takla olacak

KESİNLİKLE YTD DİR TL DE KALAN BİR SAFIN TEORİLERİDİR

8. MB başkanı , bürokratları vs ; görevi ihmalden yargılanabilir mi ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 348/1006 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •