Kol böreği....yazıklar olsun..batıracaklar ülkeyi
Kol böreği....yazıklar olsun..batıracaklar ülkeyi
Çok net anlatmışsınız.Bankalar geçen ayki 0,75 artışı yeni yansıtabildiler.Birileri basıyor adı serbest piyasa oluyor.Dolarda tepki veriyor.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zeybekci dedi ya mayıs sonu tl degerlenecek diye demekki mayıs sonuna kadar deger kaybedecek diyordu peki deger kaybedecegini nerden biliyor ?? burdan ne vatandas alıyor ne yabancı alıyor ...3 gundur real ruble %1.5-2 deger kazandı ...tl den baska dusen para yok dunyada dususte oyle boyle degil ...simdi gelde dusunme kendilerinin yukselttigini ..secim karaırından hemen sonra piyasayı yabancılar icin ve ihracatcılar icin uygun hale getirecegiz diye acıklama yapmıstı biri unuttum simdi onu bunu kastediyorlardı haralde...olan vatandasa oluyor zamlarla
olan hep vatandasa oluyor 1 ayda %18 fakirlestik yoksa bankalara falan birsey olmaz oyle sanmıyorum...yoksa birlesik arap emirlikleri gibi turkiyenin arasının iyi olmadıgı bir devletin vatandası olan banka sahipleri gelipte 3.2 milyar dolara denizbankı almazdı ..adam hani bile bile lades deyipte o kadar parayı baglarmı ..
bide anlamadıgım su var rusyadan s400 alıyorsun hadi bunu gec zorunlu savunma harcaması bu...nukleer santral yapıcan kanal istanbula baslıcam diyorsun...iyide bu 2 sinin maliyeti yaklasık 40-45 milyar dolar...mb doviz rezervi belli ..rezerv az oldugu icin mudahale yapamıyorsun ama nukleer santrale basladılar bile..nerden bulunuyor bu kadar dolar ya da bulunacak anlayan beri gelsin .
bende onu diyorum kaç gundur
resmen bir dümen donuyor
ben şahsen sert müdahale olacağını bekleyen saflardanım
pazartesi dedik olmadı salı dedik olmadı bakalım bugunde mb çekirdekmi çitliyecek yoksa salacakmı sopayı
Çok kişe terste kalacak gibime geliyor
Yoksa bu sessizlik olacak iş değil
sağlam takla olacak
KESİNLİKLE YTD DİR TL DE KALAN BİR SAFIN TEORİLERİDİR
MB başkanı , bürokratları vs ; görevi ihmalden yargılanabilir mi ?
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri