Sayfa 46/1027 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

*zeybekci:ülkemiz kur ve faiz oranlarında hak etmediği dalgalanmalar ve döviz piyasasında sağlıksız fiyat oluşumları yaşamaktadır

*zeybekci: Bu sorumluluğu alarak, en doğru hamlenin en uygun zamanda yapılacağı konusunda güvenimiz tamdır

*zeybekci: Mali disiplinden ve enflasyonla mücadeleden ödün verilmeden, sürdürülebilir ve dengeli büyüme hedeflerimiz gerçekleştirilecektir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yiğit Bulut: Bloomberg TV , Mahfi Eğilmez ve NTV dikkatimi çekiyor. Bunlar kriz çığırtkanlığı yapmaya başladı.

başta bloomberg, ntv ve mahfi eğilmez olmak üzere sistematik bir şekilde “krize girdik-gireceğiz†havası yaymaya çalışıyorlar… bunlara kesinlikle kulak vermeyin!
    İş bilmez çavuşlar döner gerisini avuçlar..

TL'nin carry trade avantajı, volatilitenin dokuz yılın en yüksek seviyesine çıkmasıyla çöktü..
    Sen cari açığının büyük kısmını portföy yatırımlarına(namı diğer sıcak paraya) bağla, ondan sonrada carry trade avantajını yok et..oldu mu şimdi..

Monşerler gittiğinden beri böyle..

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yiğit Bulut: Bloomberg TV , Mahfi Eğilmez ve NTV dikkatimi çekiyor. Bunlar kriz çığırtkanlığı yapmaya başladı.

başta bloomberg, ntv ve mahfi eğilmez olmak üzere sistematik bir şekilde “krize girdik-gireceğiz” havası yaymaya çalışıyorlar… bunlara kesinlikle kulak vermeyin!
    Acaba penguenler mi dolaşsa bloombergde !!zaman zaman bloombergi eleştirsekte şu anda tek haber alabileceğimiz yer altın değerinde bizler için

Ya bu Zeybekçi öldürecek beni.
    Geçende de kurdaki yükselişi kabul etmiyorum demişti palyaço.

Demek yürüttüğümüz mali disiplini aynen devam ettireceğiz.
    O halde yön dolarda aynen yukarı diyoruz.
    Bu haftayı 5 lira ile kapatacağımız belli oldu.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Vay buffet o sular çekilince kim çıplak yüzüyor anlaşılır lafını ruslardan çalmış demek ki.Adamların benzer içerik ve aynı manada atasözü var resmen ))))))))
    Katılıyorum

İnsanın kararları için en iyi yol gösterici(kılavuz) kendi sorgulayan aklıdır.

Ama bazen insanlar kendilerine kendi sorgulayan akıllarından başka bir kılavuz ve ışık arayışına da girebilirler.

'' Arslan ile oturursan et, karga ile oturusan .ok yersin''
    '' kılavuzu karga olanın burnu boktan kurtulmazmış''

bunlarda bizim sözler

işte kılavuz seçiminin önemi
    süslü çok yazılar yazan , ve kafa karıştıran birini kılavuz seçmek önemlidir.
    bu şansızlıktan öte bir durumdur

bakarsın bunun sakinleştirici yazıları yüzünden kalkıp bugün dolar almak zorunda kalabilirsin

üzücü

ama tercih tabi...
    Son düzenleme : epikurus; 23-05-2018 saat: 13:59.

Ahmetg Guest
    osmangazi köprüsü ücretinin 241 tl

https://eksisozluk.com/osmangazi-kop...1883?a=popular

7. Şu soru aklınıza geliyor mu... Müdehale neden gelmiyor... altında ne yatıyor...

8. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası bağımsız olmadığını kendide onaylamış oldu bu derin sessizliğiyle.

Sayfa 46/1027 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •