Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bak gördünüz mü battık işte..

diye gösterilebilecek bir uygulama gibi görünmüyor
    Başka çaresi kalmadıysa ne yapsın, ne gibi bir muameleye maruz kaldıklarını bilmiyoruz ki?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Başka çaresi kalmadıysa ne yapsın, ne gibi bir muameleye maruz kaldıklarını bilmiyoruz ki?
    şu saate kadar tüm senaryolar görüşülmüş tüm simülasyonlar yapılmıştır bence.

sustuklarına göre yapacak bişey yok.

olasada işe yaramacağını düşünüyor olmalılar.( anca günü kurtarırız gibisinden )

şu saate kadar tüm senaryolar görüşülmüş tüm simülasyonlar yapılmıştır bence.

sustuklarına göre yapacak bişey yok.

olasada işe yaramacağını düşünüyor olmalılar.( anca günü kurtarırız gibisinden )
    Para politikası belirleyicisi için her noktaya yapacak bir şey vardır.

Evet dediğiniz gibi o yapılacak şeyin maliyetinin hala kurun yükselişinden daha fazla olduğunu düşünüyor olmalılar ki adım atmıyorlar.

Ya da gecikme uygulayarak karşı oyuncunun elindeki TL'yi azaltmaya çalışıyorlar. Darbe vurduklarında karşı tarafın elinde minimum TL olmasını hedefliyor olabilirler.

Ancak ben 2. şık konusunda geçmişte olduğu kadar emin değilim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

Para politikası belirleyicisi için her noktaya yapacak bir şey vardır.

Evet dediğiniz gibi o yapılacak şeyin maliyetinin hala kurun yükselişinden daha fazla olduğunu düşünüyor olmalılar ki adım atmıyorlar.

Ya da gecikme uygulayarak karşı oyuncunun elindeki TL'yi azaltmaya çalışıyorlar. Darbe vurduklarında karşı tarafın elinde minimum TL olmasını hedefliyor olabilirler.

Ancak ben 2. şık konusunda geçmişte olduğu kadar emin değilim.
    en kötüsüde bu..

piyasa , üretici ve vatandaş önünü göremiyor.

ne olduğu neler yapılabiliri hakkında hiç bir öngörüsü dahi yok.

en kötüsüde bu..

Önünü görüyor herkes.Millet arkasından endişeli))))))))

en kötüsüde bu..

Merkez bankasının bağımsızlığının neden çok önemli olduğunu herkes uygulamalı olarak öğrenecek.

Bazen insanlara fiili olarak sorunların sonuçlarını göstermeden ikna edemezsiniz.

Ancak insanlar bu sorunun sonuçlarını bizzat gördüklerinde artık ikna etmenize dahi gerek kalmaz.

Komik bir duruma düştük neredeyse Zeybekçi Tcmb'ye faiz arttır da kurtar bizi diye dil döküyor.

Rüyamda görsem inanmazdım. Sırtım açık kaldı herhalde der geçerdim.....

Merkez bankasının bağımsızlığının neden çok önemli olduğunu herkes uygulamalı olarak öğrenecek.

Bazen insanlara fiili olarak sorunların sonuçlarını göstermeden ikna edemezsiniz.

Ancak insanlar bu sorunun sonuçlarını bizzat gördüklerinde artık ikna etmenize dahi gerek kalmaz.

Komik bir duruma düştük neredeyse Zeybekçi Tcmb'ye faiz arttır da kurtar bizi diye dil döküyor.

Rüyamda görsem inanmazdım. Sırtım açık kaldı herhalde der geçerdim.....
    Benim bu durum için sloganım belli kaçtır söylüyorum BETERİ görmeden YETER olmaz.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Benim bu durum için sloganım belli kaçtır söylüyorum BETERİ görmeden YETER olmaz.
    Çok büyük ihtimalle haftalık seçim anketlerinde döviz kaynaklı bozulma görmeye başladılar.

Yoksa Zeybekçi'nin faiz arttırımı ile ilgili bu açıklamaları şaka gibi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •