Sayfa 25/163 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 1297 madde; 193 - 200 arası.

Konu: NASIL YATIRIM YAPILMALI __Ekoocean

1. topik başlığına uyan bir yazı;
    önce alacagım hissenin sahibi kriterini geçmesi lazım. bu kriteri geçenler arasında en ucuz(PD/DD), en karlı(Özkaynak karlılıgı ve net kar marjı) ve de son 5 yıldır satışları arttıranlar sıralanır. Sonra da teknik analiz karşılaştırmalarıyla graplandırma yaparım. buna göre şu an uşak ve ray siğortadayım yani 1.grup hisseler. eger buradan çıkarsam 2. grup hisseleri anadolu cam dogan gazetecilik,trakya ve metur.
    3.grup. teknosa,thy intema bagfaş. 3. grup hiseler şu an alım aşamasında olmayıp takip aşamasındadır. eger bu hisseler 2. gruba girmeyi başarırsa alım aşamasına geçmiş demektir

2.  Alıntı Originally Posted by ocean1987 Yazıyı Oku
    DOSTUM AL SANA YATAS HEM DE SON 1 AYLIK TAKAS DEĞİŞİM TABLOSU İLE BİRLİKTE..:d

YATAS GÜNCEL-İSTK-ALSANA BİR FLAMA DAHA BURADAYER ALAN VE HİÇBİR ŞEKLDE YÖNLNDRCİ OLMAYAN İÇRİK YAIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR EĞTİM ÇALŞMASIDIR

Eyvallah usta Rabbim birini bin etsin insallah

Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    topik başlığına uyan bir yazı;
    önce alacagım hissenin sahibi kriterini geçmesi lazım. bu kriteri geçenler arasında en ucuz(PD/DD), en karlı(Özkaynak karlılıgı ve net kar marjı) ve de son 5 yıldır satışları arttıranlar sıralanır. Sonra da teknik analiz karşılaştırmalarıyla graplandırma yaparım. buna göre şu an uşak ve ray siğortadayım yani 1.grup hisseler. eger buradan çıkarsam 2. grup hisseleri anadolu cam dogan gazetecilik,trakya ve metur.
    3.grup. teknosa,thy intema bagfaş. 3. grup hiseler şu an alım aşamasında olmayıp takip aşamasındadır. eger bu hisseler 2. gruba girmeyi başarırsa alım aşamasına geçmiş demektir
    Sizin mantığınızla benim mantığım uyuşuyor burada paylaştıpım hisselerin çoğu istektir.Onun için bu hisseler hakkında sadece teknik paylaşım yapıyorum.Fakat sıkıntı şu Özellikle 3-4 hisse dışında 2012'den sonra Uv yatırımcılığı biraz sekteye uğradı.

GUBRF BURADA YER ALAN VE HİÇBİR ŞEKLDE YÖNLENDİRCİ OLMAYAN İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR EĞİTİM ÇALIŞMASIDIR

ARENA -GÜNCEL-50 HO DİKKAT.BURADA YER ALAN VE HİÇBİR ŞEKLDE YÖNLENDİRCİ OLMAYAN İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR EĞİTİM ÇALIŞMASIDIR

LOGO YÜKSELEN ÜÇGEN GÖRÜNÜMÜ BURADA YER ALAN VE HİÇBİR ŞEKLDE YÖNLENDİRCİ OLMAYAN İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR EĞİTİM ÇALIŞMASIDIR

AEFES BURADA YER ALAN VE HİÇBİR ŞEKLDE YÖNLENDİRCİ OLMAYAN İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR EĞİTİM ÇALIŞMASIDIR

CLEBI -ISTK- BURADA YER ALAN VE HİÇBİR ŞEKİLDE YÖNLENDİRCİ OLMAYAN İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR EĞİTİM ÇALIŞMASIDIR(İSTK)

Sayfa 25/163 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •