Merkez bu gün elinde ki sopa ile biz dolarcılara kafa göz daldı.........Artık dağılın yaralar iyileşince tekrar yeni hedefler koyarız........![]()
Merkez bu gün elinde ki sopa ile biz dolarcılara kafa göz daldı.........Artık dağılın yaralar iyileşince tekrar yeni hedefler koyarız........![]()
Sabah bizde piyasa açılsın bakalım , görelim asıl kurun ne olduğunu ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Eh şimdilik kaydıyla ateşe en azından benzin yerine su döktü. İnsanın aklına şu soru geliyor bu işi niye S... ke .ke yaptın da seve seve yapmadın ? Manipülasyon suçtur ülkeye bu kadar zarar vermek kime ne kazandırdı ?
dolar longlayanlari batirdi merkez tuzakladi ders olsun dedi
Tl de en kötü geride kaldı algısı oluştuysa ne ala ama yok yine birileri dün ak dediklerine yarın mok derlerse kaldığımız yerden devam ederiz. Bu arada Dolar düştü dediğimiz yerler hala 4.54 ler ha ...
dolar 5 dk lık
MACD
macd bi türlü 2. dibe yönelmedi
sıfır çizgisine gidiyor..
Sıfır çizgisini geçerse yeniden rally on moduna girer..
Aynen geri saracak gibi bir durumu var umarım sarmaz memleketin iyiliği için..
Bu kur seviyeside firmalar için hali hazırda makul seviyeler değil üstüne bir de Tl faizlerindeki artış eklenecek ama bakıyorum Bloomberg ht de sazı eline almış üç donkişot BIST yarın en az 105 000 e gider diyor. . Hayırlı işler, keriz bulursanız her şey olur.
Yer İmleri