Sayfa 111/1027 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 881 - 888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Merkez bu gün elinde ki sopa ile biz dolarcılara kafa göz daldı.........Artık dağılın yaralar iyileşince tekrar yeni hedefler koyarız........

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Sabah bizde piyasa açılsın bakalım , görelim asıl kurun ne olduğunu ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Eh şimdilik kaydıyla ateşe en azından benzin yerine su döktü. İnsanın aklına şu soru geliyor bu işi niye S... ke .ke yaptın da seve seve yapmadın ? Manipülasyon suçtur ülkeye bu kadar zarar vermek kime ne kazandırdı ?

4. dolar longlayanlari batirdi merkez tuzakladi ders olsun dedi

Tl de en kötü geride kaldı algısı oluştuysa ne ala ama yok yine birileri dün ak dediklerine yarın mok derlerse kaldığımız yerden devam ederiz. Bu arada Dolar düştü dediğimiz yerler hala 4.54 ler ha ...

6. dolar 5 dk lık

MACD

macd bi türlü 2. dibe yönelmedi
    sıfır çizgisine gidiyor..

Sıfır çizgisini geçerse yeniden rally on moduna girer..

Aynen geri saracak gibi bir durumu var umarım sarmaz memleketin iyiliği için..

Bu kur seviyeside firmalar için hali hazırda makul seviyeler değil üstüne bir de Tl faizlerindeki artış eklenecek ama bakıyorum Bloomberg ht de sazı eline almış üç donkişot BIST yarın en az 105 000 e gider diyor. . Hayırlı işler, keriz bulursanız her şey olur.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu kur seviyeside firmalar için hali hazırda makul seviyeler değil üstüne bir de Tl faizlerindeki artış eklenecek ama bakıyorum Bloomberg ht de sazı eline almış üç donkişot BIST yarın en az 105 000 e gider diyor. . Hayırlı işler, keriz bulursanız her şey olur.
    Boş ver takma kafana.!!
    Kim ne derse desin ..!!
    CRASH In BABASI OTOYOLDA.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 111/1027 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •