Koza, krdm ve Ereðliyi tutuyorlar operasyon var endeksin düþmemesi için dikkat ederseniz hacým hep yüksek ancak dikkatli olun derim seçim sonrasý çakýlabilir.
Koza, krdm ve Ereðliyi tutuyorlar operasyon var endeksin düþmemesi için dikkat ederseniz hacým hep yüksek ancak dikkatli olun derim seçim sonrasý çakýlabilir.
Sacrocum feneri artiriyormuyuz.ne dersin
LG-D693TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketlerin bu ay 11 milyar dolar ödemesi var.
Ýstedikleri kadar twit atsýn .
Biri dolaresin volilitesinden dötüm yandý diyip aþaðýdan dolar alma derdinde .
Siyasetçide halka birþey anlatacak bu dolarýn yükselmesi ile ilgili , oda dolar üzerinden saldýrý görüyoruz diyor.
Sonuçta dün 300 baz puan faiz arttýmý arttý , Sn Cumhurbaþkaný bugun bir tv ye çýkýp faiz artýþý ile ilgili yorumlamasý varmý , yok.
Madem gerektiði zaman bu yapýlabiliyorsa , neden TV lere , gazetelere demeçler verip TCMB ile ilgili sýkýntý varmýþ olayý yaratýp belirsizlik yaratýyorsunuz.Yani iþin özü olan size bana topluma oluyor.
Vestel karel yunsa stop.
Kozaa devam.
Fener topluyorum.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
IMKB baþ aðrýtýyor artýk ya al yat bi daha sadece haberlere bak -.- Yada sadece haberlere bak biþi almaYani hisse bazlý güven bitmiþ vaziyette neyse Y.T.D
Yer Ýmleri