Sayfa 156/1027 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

28-29 mayıs'da Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'in Londra'ya gidecek olması olumlu olabilir.. Onlar Londra'daki yatırımcılara durumu daha iyi izah edeceklerdir..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    haber aşağıda ama pek işe yaramıyor gibi
    Merkez Bankası, Türk Lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerine ilişkin takvimi güncelledi. Döviz satım tutarı 6,15 milyar dolardan 8 milyar dolara ulaşabilecek. 2018 boyunca döviz satım tutarının ulaşabileceği üst sınır 10 milyar dolar olarak belirlendi
    Bu tür işlemleri döviz satışı olarak nitelendirmek doğru değil. Ya NDF yani TL uzlaşmalı (döviz teslimi olmayan) vadeli kur forward işlemi ya da Döviz depo karşılığı TL depo takası. Yani döviz satışı değil. Tamamı çok kısa vadeli döviz likiditesini desteklemek için önlemler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    28-29 mayıs'da Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'in Londra'ya gidecek olması olumlu olabilir.. Onlar Londra'daki yatırımcılara durumu daha iyi izah edeceklerdir..
    Rte nin londra mulakatini baska biri yapsa akil sagligi yok diye hastaneye sevk ederlerdi

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Rte nin londra mulakatini baska biri yapsa akil sagligi yok diye hastaneye sevk ederlerdi
    Akıl sağlığında bozulma sadece sıradan insanlarda mı olur? Eğer öyleyse HİTLER in ruh sağlığı da yerindeymiş dememiz lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yabancılar disiplinli planlı programlı adamlardır (çok büyük oranda)
    kurumlarının 200 300 500 yıllık ekolleri vardır.
    bu ekolleri çiğnememeye çalışırlar
    sen 300 senelik ekominin kurallarını yazmış adam smith leri keynesleri şunları bunları çıkarmış kimselerin karşısına çıkıp da faiz enflasyonun asıl nedenidir faizi indir enflasyon da insin dersen..

....

şimdi çetinkaya ile şimşek ne diyecek..
    yaa eheheh bizim reis çok şakacıdır arada böyle yapar
    aslında bakalım siz ne kadar biliyorsunuz diye sizi test etmek istedi mi..

6. İNG bangası ATM'lerden günlük 1000 USD çekme işlemi veriyor. Az önce itibariyle ilk fizikimi çektim..
    Şimdilik hergün 1000 bangınot devam. Çok ürkersem müracaat vezneye..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yabancılar disiplinli planlı programlı adamlardır (çok büyük oranda)
    kurumlarının 200 300 500 yıllık ekolleri vardır.
    bu ekolleri çiğnememeye çalışırlar
    sen 300 senelik ekominin kurallarını yazmış adam smith leri keynesleri şunları bunları çıkarmış kimselerin karşısına çıkıp da faiz enflasyonun asıl nedenidir faizi indir enflasyon da insin dersen..

....

şimdi çetinkaya ile şimşek ne diyecek..
    yaa eheheh bizim reis çok şakacıdır arada böyle yapar
    aslında bakalım siz ne kadar biliyorsunuz diye sizi test etmek istedi mi..
    Abbas gitmeden bir daha zahmet edip buralara gelmeyin diyecekler.

Sayfa 156/1027 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •