Sayfa 25/535 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 4278 madde; 193 - 200 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. Ben sahidim sayın hakuro san. Burda hernekadar sana kızıp söylediklerini kaale almadıysak ta bir senin dediklerin doğru çıktı. Tebrik ederim. Bekleyecez yapacak birşey yok. Gunu en düşükten kapatmak için uğraşan biri var. Son saniye 42 yapıp bırakıyor bu uzun zamandır böyle. Hayırlısı herkes için.

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by hakhan54 Yazıyı Oku
    Ben sahidim sayın hakuro san. Burda hernekadar sana kızıp söylediklerini kaale almadıysak ta bir senin dediklerin doğru çıktı. Tebrik ederim. Bekleyecez yapacak birşey yok. Gunu en düşükten kapatmak için uğraşan biri var. Son saniye 42 yapıp bırakıyor bu uzun zamandır böyle. Hayırlısı herkes için.

Yatırımcı kardeşlerimi üzmek istemem ama spek kıvıra kıvıra 1.3* lara geldi. Ara sıra arkasını dönüp çapkın çapkın baksa da yoluna düşüşe devam etti, ben yemedim, yememde. Bir kağıdın speği değişmediği sürece kağıdın huyu da değişmez.

Amacı tek derdi yatırımcıyı öpmek olan kağıtlardan uzak durmalı, sonra insanı böyle gafil avlıyorlar , kim bilir daha hangi vadede haftalarca belki aylarca bekletecek, yatırımcı patron kağıtlarında kazanmayı aklından çıkarsın, eninde sonunda iş en az zararla kurtulmaya dönüyor, insanın gözü kar mar görmüyor. Geçmiş olsun.

Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.

3. Bir kağıt hergun düşer mi ya arada bir tepki ver bari kansız. Düştükçe düşüyor enerji şirketlerinin en düşük fiyatlı kağıdı bu, 4 ayrı yatırım şirketi 2.20 'den 2.40 kadar hedef verdi bakıyorum satanlar hep onlar. Bir tek garanti yatırım 2.15 hedef verdi onu verdiğinde zaten kağıt 2.13 dü.

4. Muharrem İnce'den şoke eden 'yerli otomobil' açıklaması: Çok ilkel, durduracağım

Köprüleri, havalimanlarını ve metroları istemeyen CHP'nin adayı Muharrem İnce, yerli otomobil projesi için "Çok ilkel, ben devam ettirmem" dedi.

2018-05-25 01:00:00

CNN Türk'te Seçime Doğru Özel programının konuğu Muharrem İnce, yerli otomobil projesinin ilkel bir teknoloji olduğunu söyledi.

"BEN DEVAM ETTİRMEM"

İnce,*"Erdoğan yerli otomobil diyor, ne yerliotomobili? Bu 20 yıl öncesinin projesi."dedi. Projenin zaman kaybı olduğunu söyleyen Muharrem İnce,*"İlkel bir teknoloji, çok geride kaldı"*ifadelerini kullandı.

İnce, yerli otomobil projesi için*"Siz devam ettirmez misiniz?"*sorusuna,*"Hayır ben devam ettirmem, zaman kaybı"*şeklinde cevap

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bas bas cikmak sana yakismiyor koydun gene agzina mali istahla satmaya devam edin. Duserken 3 dk da 5 kademe cikarken 2 kademe yukselt bas asa lotu ver agzina yukselmwsin kopar gider sonra yazik su sirketin haline yatirim yapana bu kadar dandik kagit bide ihale veriyolar bu yoneticilere bakin görün.

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Hisse elimde olmasa da takip ederim.Bu hissenin yatirimcisina para kazandirdigini goren varmi.En son 8. 000 tl zararla satip kurtulmustum.

Bu forumda hergun yabanci aliyor diye naralar atanlar vardi, nerelere gittiler acaba.

Bu tahtada yabanci ne gezer....Alayi biyikli...

Ailenizin riskini kaptirmayin .

7. Hani sanki dere kurumuşta teknede boşa kürek çeken sandalcı görüntüsü var. Yazık.

Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Secoli Yazıyı Oku
    Zoren Halkbank ve Şekerbank topladım
    bu fiyatlar kriz fiyati ve kelepir dir

doları kaçırdık ama dolar alıp ülkeye ihanet etcegime düşük fiyatlı sağlam kağıtları tercih ettim

bugünkü 300 baz artış ta büyük bir rahatlama getirecek piyasaya ...

dolardan %20 kaçırdık ama burdan en az %30 luk bir kar bekliyorum. ..
    Dolar alıp memlekete ihanet etmek mi ,[emoji28]

Secoli Bey ;
    Yatirim;
    Profesyonel bi bakış acısı gerektirir.
    x gün $ alırsın karınla tarlaya soğan ekcek halin yok Tl yaparsın )
    Sonuç olarak
    Hangi istasyondan, trene, ne zaman bindiğin ve ineceginle ilgili bi durum bu .[emoji6]

Sayfa 25/535 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •