Sayfa 387/1006 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Züğürtlere veriyor mu peki

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    ben nerden bileyim ben züğürt ağamıyım.
    aç tel sor öb ye.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

2. sn. JonDowes , size bir sorum olacak. Müsait olduğunuzda yazarsanız sevinirim.

Denizbank 180 günlük bonosunu aldığımızda vadesinden önce ( misal 40 gün sonra ) para lazım oldu ve satmamız gerektiğinde , banka o güne kadar olan faiziyle geri alıyor mu ? Bu benim için önemli. Bono sirkülerinde ve diğer sözleşmelerde buna dair bir bilgi yok. Sanırım muallakta bırakarak bankanın iniyatifine mi kalıyoruz. şimdiden teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    orda komisyon burdan komisyon derken 11 veriyorlar genelde ammataban
    hangi kurummuş bende merak ettim
    akinonya menkul değerler deme sakın
    Akinolu sen borsacıları benden daha iyi tanıyorsun...Takasbank da gecelik repo yapanlar ( benimkiler FX-Borsa) 16.50 taban .piyasanın durumuna göre gecelik +0.20-1 puana kadar çıkıyor.......

Bankacılar mevduata makul oranlar verene kadar ben buralarda takılıyorum....Bono tarafına da bakmak lazım...Gösterge gayet iyi bir trend yakalamış.........

5. aktif yarın net %17.5 ,%18 yapsa mevduat karşılığı %19 lara denk gelir

borsada şu anda diplerde kademeli alima geçtim ama çokta alamıyorum korkuyor insan

dün aldıklarım %5 eridi ama 2. kademeyi alabilirim fiyatlar 2017 civar larinda. .

kalan parayi da mevduat a devam ederiz

6.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    sn. JonDowes , size bir sorum olacak. Müsait olduğunuzda yazarsanız sevinirim.

Denizbank 180 günlük bonosunu aldığımızda vadesinden önce ( misal 40 gün sonra ) para lazım oldu ve satmamız gerektiğinde , banka o güne kadar olan faiziyle geri alıyor mu ? Bu benim için önemli. Bono sirkülerinde ve diğer sözleşmelerde buna dair bir bilgi yok. Sanırım muallakta bırakarak bankanın iniyatifine mi kalıyoruz. şimdiden teşekkür ederim.
    Böyle bir taahhüt vermek zorunda değiller. Geri alıma kotasyon gösteriyorlardır ancak bu daha düşük fiyatla olur muhtemelen (faizin bir kısmını kaybedersiniz).
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    senet tavsiye..

8. swap mevduat yapan varmı 19 oranlar konuşuluyor

Sayfa 387/1006 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz