Sayfa 181/1200 İlkİlk ... 811311711791801811821831912312816811181 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

lansing Guest
     Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Slm Sacro ustad ve forum dostları...

LKMHK....

Teknik olarak yükselen üçgen formasyonu kırmak üzere... Hatta Sacro'nun deyimiyle "Kırmış da haberi yok"... 5,56 zirve aşımı söz konusu... Zaten birkaç aydır da zirve tazeleyerek gidiyor kağıt... Basit olarak herkes yükselen üçgen araştırıp hesap yapabilir... RSI, Macd sıkıntısız görünüyor... Sacro ustad zirve aşımlarını sever diye yazdım... Grafik istedin, buyur bakalım...

Temel olarak agresif denilebilecek bir büyüme hikayesi var... Ankara Akay Hastanesi alındı. Etlik Hastanesi büyütülüyor. Üniversite kurulması ki (ayakta tedavide %90 kar avantajı varmış üniversite hastanelerinde), bir de son 2 yılda yapılan hisse geri alımının devamı için yönetime gecen hafta tekrar yetki verildi...
    Teknik fe temel gayet güzel duruyor... Gerisi piyasaya kalmış... Bol kazançlar...

[IMG][/IMG]

Not: Bunu da sadece burada yazdım. Sacro'ya boyun borcumuz...Emeklerini inkar edemem...

egelim ; yukarıdaki paylaşımın için teşekkürler, hesap numaranı iletirsen payını göndereyim

2.  Alıntı Originally Posted by lansing Yazıyı Oku
    egelim ; yukarıdaki paylaşımın için teşekkürler, hesap numaranı iletirsen payını göndereyim
    Estağfurullah... Para almıyoruz, bilgimizi paylaşıyoruz... Herkes kazansın... Ben bursa civari demir çelik sektörünü inceliyorum şimdilerde...

Cem değil hakiki Bursalı... Kritik eşeğe yaklaştı... Sacro ustad sadece grafiği hoşuma gidenleri yorumladım dediklerinden... 3~5 kuruş üstü kritik nokta gibi duruyor. Kırarsa hızlı harejet edebilir... Bollinger daralmış iyice, sert düşüşe tepki olabilir Kısada...
    Son düzenleme : egelim; 03-04-2017 saat: 10:54.
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

3. Izmrd te kenarda durabilir mi izleme için düşüş trendinden ne zaman çıkar acaba

4. Yönetim Kurulu değişen Yunsa sabah süper bir açılış yaptı. Sankim Teknosa'da yeni uyanıyor... Yalnız bir fark var, Teknosa'da dip çalışması bitmişti... Diğer kardeşi Kısada üzebilir... Hayırlısı diyelim, tekkeyi bekleyelim... Çorba çıkarsa içeriz, çıkmazsa kısmet deriz...

5.  Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Yönetim Kurulu değişen Yunsa sabah süper bir açılış yaptı. Sankim Teknosa'da yeni uyanıyor... Yalnız bir fark var, Teknosa'da dip çalışması bitmişti... Diğer kardeşi Kısada üzebilir... Hayırlısı diyelim, tekkeyi bekleyelim... Çorba çıkarsa içeriz, çıkmazsa kısmet deriz...
    küçük bir çanak vardı 3,79 la tamamladı sanki
    ytd deli saçmasıdır

6.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    küçük bir çanak vardı 3,79 la tamamladı sanki
    Çanak dolar eğer akmaya devam ederse tencere olur... O da yetmezse büyük tencere konur, o da olmazsa kazan... İsterse de çanak çömlek patlatir... Sonuçta su akar yolunu bulur...

Hayırlısı...

7.  Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Çanak dolar eğer akmaya devam ederse tencere olur... O da yetmezse büyük tencere konur, o da olmazsa kazan... İsterse de çanak çömlek patlatir... Sonuçta su akar yolunu bulur...

Hayırlısı...
    sizin cizimler teknik bakisiniz ve hisse secimleriniz gayet başarılı ...

az ve oz paylasimlar ve tutarli yorumlar....

tebrik ediyorum bol kazanclar sayin egelim ...

8.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    sizin cizimler teknik bakisiniz ve hisse secimleriniz gayet başarılı ...

az ve oz paylasimlar ve tutarli yorumlar....

tebrik ediyorum bol kazanclar sayin egelim ...
    Marifet iltifata tabidir derler... İltifat edilmesi gereken kişi Sacro ustaddır... Biz madenciler misali ustamizin bulduğu damarı, ışık tuttuğu yolu aydınlatmaya çalışıyoruz...
    Yoksa biz de bir numara yok....

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 181/1200 İlkİlk ... 811311711791801811821831912312816811181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •