Sayfa 8/245 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 1953 madde; 57 - 64 arası.

Konu: SNPAM - Sönmez Pamuklu

1. Evet dün yazdıklarımız aynen ve bir bir yaşandı. Akşam saatlerinde yani dün ifade ettiğim gibi akşam olmadan kendileri alacaklardır hemen satış işlemi gerçekleşti haberini akşama kalmaz gönderirler demiştim.
    Benzer işlemi hisse 1.20 seviyelerindeyken 1.353 hisse başına beher fiyatlar ALİ CEM SÖNMEZ - CEMİL SÖNMEZ 2.600.000 lot almıştı. Bu alıştan bir süre sonra C grubunda sürekli işlem görecek Piyasa Yapıcısı anlaşması yapıldı ve Ali ve Cemil Sönmezin aldığı hisseler bugünlerde %100 üzerine koymuş durumda.

Şimdi bu son satışı Osman Sönmez hisse başına 3.494 beher fiyat ödeyerek 1030000 lot almış dün KAP a bildirdiler.

Yani son patron alışı ile SNPAM hissesinin fiyatının 3.50 seviyesinin üstünde olması artık kesinleşti.
    Osman Sönmez de bu işten %100den az kâr etmeyeceğine göre. Osmanın Ali ve Cemilden neyi eksik?

Şimdi sıra Piyasa Yapıcısı haberini gönderdikleri zaman yaptığı ivmeye benzer ivmeyi getirecek yeni bir haberde artık. Patronlar pozisyon almaya devam ediyor.
    Benim şahsen kısa vade hedefim 4.20 seviyeleriydi fakat bu patron alışı 3.50 olduğuna göre iki katı 7 TL ye tekabul ediyor.
    Patronlarla beraber bekleyerek 7 TL yi kazanmak için ufukta bir ışık görüldü bence. Yakın bir zamanda olumlu haberleri göndereceklerdir hiç kaçarı yok artık....

Dün akşam düşen KAP haberinin bir kısmı aşağıdadır; dileyen linkten detaylara bakabilir....

Satılan Finansal Duran Varlığın Ünvanı : SÖNMEZ PAMUKLU SANAYİİ A.Ş. VİSKOZ İPLİK ÜRETİMİ
    Satın Alan Kişinin Adı/Ünvanı : OSMAN SÖNMEZ

Satılan Payların Nominal Tutarı : 1.030.000
    Beher Pay Fiyatı : 3,494
    Toplam Tutar : 3.598.820,-

Şirketimiz Yönetim Kurulunun 28.03.2017 tarihli yönetim kurulu kararına istinaden Sönmez Pamuklu A.Ş. Hissesi satış işlemi tamamlanmıştır.
    29.03.2017 Satış 1.030.000,00 lot
    http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/595898

2.  Alıntı Originally Posted by timsah1963 Yazıyı Oku
    Kâğıdın patronun huyunu bilmeyenlerin hacimsiz satışlarıyla başladı bugün tahtada %5 lere varan satış var. Ama bu satış yapanlar bilmiyorlar ki benzer satış haberi 1.35 seviyelerinde de gelmişti ve patronlar satılan lotları kendileri SPK kuralları gereği %10 yukarıdan aldılar şirketin kasasına nakit koydular. Şimdi ise üzerinden 3 ay geçmeden 3TL civarlarında fiyatlanıyor.

Bu kağıdı 1.40 seviyesinden alan patron zaten şu an 2 katı kârda ve tarih tekerrür edecek. Yine satışa çıkardıkları hisseleri kendileri alacak ve ardından olumlu haberler gönderecekler, tıpkı C grubundayken piyasa yapıcısı anlaşması haberini hisseleri aldıktan birkaç gün sonra gönderdikleri gibi.

Bugün satışta olanlar uyanık olsun. Bu kağıt daha hareketine başlamadı. Bu hamlelerle patronlar kağıt topluyorlar satmıyorlar... Gelecek yeni ve olumlu bir habere yeni bir alım yaparak yine koydukları parayı katlamayı hedefliyorlar.

Şirket henüz pek çok olumlu habere gebe fakat halen bu fiyatlama gelmedi. Eğer satış yapacak olsalardı şimdiye kadar üst üste tavanlar gelir ve tavandan satarlardı yoksa burda satış haberi gönderip fiyatı düşürmeye uğraşmazlardı.

Yakın bir zaman diliminde hisse 4 üstüne atacaktır ve ardından piyasa yapıcısıyla işlem görmekten yani C grubundan kurtulacaktır Mayıs ayında. Bunun için zaten fiyatın 3.8 üzerinde olması gerekiyor. Bu da çok uzak değil sadece olumlu bir habere bakıyor. Pek çok beklentili olduğu konu var. Çimento fabrikası, Suni ipek fabrikası, olası gayrimenkul girişimleri, yeniden değerlemenin bilançoya yansıması. son dönemdeki yüksek kârlılığın yatırımcıyla kâr payı olarak paylaşılması veya büyük kârın sermaye artırımı olarak değerlendirilmesi. Bu haberlerden sadece bir tanesi bile şirketin borsa fiyatını 4 üstüne atmaya yetecektir.

Benzer pay satış haberini Piyasa Yapıcısı anlaşmasından önce gördük ve fiyat o dönemden bu yana iki kat arttı. Yeni haberlerle neler olacağını patronlar biliyor ve kendi hisselerini toplamak için hisse satış haberi gönderiyorlar. Bakın akşama kalmaz biz aldık derlerse şaşırmayın. Geçtiğimiz Ağustosta da aynısını yapmadılar mı?
    Ayrıca dün %5 kayıp vardı tahtada 2.91 seviyesine kadar gereksiz satanlar oldu. Akşama kalmaz haber düşer tekrar yukarı toplarlar demiştik. Yanılmadık dün gereksiz satış yapanları ters köşe yapıp 3.10 a kadar ivmelendirdiler tahtayı. Patron hisseyi 3.50 ye aldığına göre artık bu fiyatın altına kimse satmaz herhalde?

Kaldı ki aynı şeyi 1.35 seviyesinde de bu sayfalara yazmıştım. Üzerinden birkaç ay geçti ve 3 TL seviyelerinde hisse. Yakın bir zamanda 4TL üzerinde olacağını iddia ediyorum buraya not düşelim... Sabrederek %100 üzerinde kazanmak! Zor olmasa gerek?

3. satışın nedeni ne olabilir ki, bu aile şirketi, fiyatının 1 liraya düşmesi ile 10 liraya çıkması şirket ortakları açısından neyi değiştirir. sonuçta aldıkları hisseler borsada işlem görmeyecek. ytd...

4.  Alıntı Originally Posted by fatih2501 Yazıyı Oku
    satışın nedeni ne olabilir ki, bu aile şirketi, fiyatının 1 liraya düşmesi ile 10 liraya çıkması şirket ortakları açısından neyi değiştirir. sonuçta aldıkları hisseler borsada işlem görmeyecek. ytd...
    Şirket atılım yapıp yeni yatırımlarını bir bir patlatmaya başladığında piyasa ister istemez talep oluşturacak. İşte o zaman da ellerindeki hisseleri piyasada işlem gören tipe dönüştürmek için SPK ya başvurup halka açık olarak satacaklardır. Satılmayacak şeye neden şimdiden para bağlasın sonuçta, şimdi hedefledikleri projeler için şirketlerinin hisseleri karşılığında kasaya nakit koyuyorlar, projeler hayata geçmeye başladığında hisselerini 3-4 kat yukarıdaki fiyatlardan satacak bir şirket portföyü oluşacaktır ve şimdi kasaya koydukları nakti misliyle piyasadan temin ederken aynı zamanda şirketin de yatırımlarını geliştirmiş değer katmış olacaklar. İleriye dönük yatırım yapıyorlar şimdiden. Ne olacaklarını fiyatın nerelere çıkacağını onlar biliyorlar sonuçta.
    Son düzenleme : timsah1963; 30-03-2017 saat: 13:14.

5. infodan yapılan alışlar bana ait bugünki takaslarda görünenler ben ky'yim.

6. hisseye güvenerek aldım ucuz olduğuna inanarak hissi davranıyorum.

yatırım tavsiyesi değildir

7. hiç anlamam 3kuruş da kazanırsamda hemen satarım arkama bakmam.

nasıl olsa ben satmasam başkası satıyor hisse düşüyor

8. Hacim iyice düştü. Grafik gayet güzel ve olgunlaştı. Geçen hafta patron hisseye 3.50 TL verdi. Şimdi yeni bir haber ile hedef 3.50 üzerine atıp 4 lü fiyatları kovalamak olacaktır. Bu hafta ümitliyim, görüntü bu yönde grafik incelendiğinde...

Sayfa 8/245 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •