Sayfa 400/1006 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    TEB Marifetli de yapmanız gereken şu.

Marifetli hesabınızı internet üzeriden kapatın. Ve tekrar açın. 16.50 olarak açılıyor.

Bana öyle dediler. Öyle yaptım. Oldu.
    ben yaptim olmadi nasil yaptiniz
    y.t.d.

2. Mevduat başlığını şu anda 106 kişi okumaktadır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by Yalcin Yazıyı Oku
    ben yaptim olmadi nasil yaptiniz
    Valla ben yaptığımda oldu. Bilemiyorum ki. Hesap 10 gün önce açılmıştı. Yönlendirme bankadan geldi zaten.

İnternet şubesi üzerinden yaptım. Mobil değil yani.

Ara yüz olarak eski versiyonu kullandım. Ne alakası olabilir bilmiyorum ama yaptığımın aynısını size tarif etmiş oldum.

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    91 günlük %17 ile 32 günlük %16.50 arasında net bileşik efektifte sadece %0.20-0.25 lik bir fark var. Faizlerin yükseleceği düşünülüyorsa bu orandan dahi 91 gün ve üstü bağlanmamalı bence.
    üstad acaba 7 hazirana kadar günlük mü takılsak ne dersin

Alıntı Originally Posted by gsaslan27 Yazıyı Oku
    Teb bankasina gunluk vadeli hesap actirmistim gunluk 15 oraninda bugun oranlar 16.5 olarak guncellenmis fakat benim mt sen bu orandan devam edeceksin diye beni resmen azarladi bu konuda detayli bilgisi olan arkadaslar bana yardmci olabilir mi? Gunluk vadeliye yatirmistim parayi lutfen bana bir yol gosterirmisiniz?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İnternet şubeden marifetli hesabımı kapattım, tutar vadesize aktarıldı. Tekrar açtım. Faiz oranı 16,5 güncellendi.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

6.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    İnternet şubeden marifetli hesabımı kapattım, tutar vadesize aktarıldı. Tekrar açtım. Faiz oranı 16,5 güncellendi.
    ne zaman yaptiniz?
    y.t.d.

7. şahsi görüşüm ve hesaplamalarım en yüksek mevduat faizi 18,00 ler verilecek gibi .glp 13,50 iken 15 ler rahat konuşuluyordu .

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    üstad acaba 7 hazirana kadar günlük mü takılsak ne dersin
    Ben vadeyi 12 Haziran'a göre ayarladım. PPK kararından sonra her zaman bir 5-6 gün eklemeli üzerine. Toplamda 17-18 gün var 7 Haziran kararının etkisini görmeye. O nedenle günlükte beklemek dolar trade edilmeyecekse çok da elzem değil gibi şu an var olan nispi yüksek oranlar göz önüne alındığında (%16.5-17).

Ama kesinlikle 32 gün üstü bağlamamak gerekli bence.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 400/1006 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •