Arama sonucu : 8046 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by gsaslan27 Yazıyı Oku
    Teb bankasina gunluk vadeli hesap actirmistim gunluk 15 oraninda bugun oranlar 16.5 olarak guncellenmis fakat benim mt sen bu orandan devam edeceksin diye beni resmen azarladi bu konuda detayli bilgisi olan arkadaslar bana yardmci olabilir mi? Gunluk vadeliye yatirmistim parayi lutfen bana bir yol gosterirmisiniz?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İnternet şubeden marifetli hesabımı kapattım, tutar vadesize aktarıldı. Tekrar açtım. Faiz oranı 16,5 güncellendi.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

2.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    İnternet şubeden marifetli hesabımı kapattım, tutar vadesize aktarıldı. Tekrar açtım. Faiz oranı 16,5 güncellendi.
    ne zaman yaptiniz?
    y.t.d.

Normalde mevduat Glp nin biraz üstünde seyrediyordu. Bankalar acaba el birligi ile mevduatlari Glp nin altinda mi toplamaya calisiyor yoksa rakamlar henüz guncellenmedi mi.

4.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Normalde mevduat Glp nin biraz üstünde seyrediyordu. Bankalar acaba el birligi ile mevduatlari Glp nin altinda mi toplamaya calisiyor yoksa rakamlar henüz guncellenmedi mi.
    glp 13,50 ye yükseldiğinde en son 1 ayı bulmuştu bankalardaki mevduat oranlarının 15 lere gelmesi .tabi 16,50 şuan glp ama mb bu rakamdan fonlar mı hemen .onu rxpu bilir bir yerlerden takip ediyordu .

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    glp 13,50 ye yükseldiğinde en son 1 ayı bulmuştu bankalardaki mevduat oranlarının 15 lere gelmesi .tabi 16,50 şuan glp ama mb bu rakamdan fonlar mı hemen .onu rxpu bilir bir yerlerden takip ediyordu .
    https://evds2.tcmb.gov.tr

Ek 18891

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Eğer para politikasında sadeleşme dediğimiz adım gerçekleşirse tahminimce banka mevduatlarının politika faizine göre güncellenme hızı ve istikrarı düzelecek. Şu anki GLP sistemi ile bankaların arkadan dolaşabilecekleri ve mevduat faizini baskılayabilecekleri bazı arka kapılar hülleler mevcut.
    Umarım 7 Haziran'da beklenen sadeleşme adımı gelir ve normalleşme sağlanır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by Yalcin Yazıyı Oku
    ne zaman yaptiniz?
    Şimdi yaptım. Bu mesajı atmadan önce.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

8.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Şimdi yaptım. Bu mesajı atmadan önce.
    Alla alla olmadi ama , subeyle konusuyum, tesekurler,
    y.t.d.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •