buralarda kalýrsa 7 haziranda faiz artarýmý mechul ..ama 5 lira gibi olursa en azýndan 100-150 daha yapar .
Þimdi asýl mevzu þu ben her ay 2020 lira biriktemem o parayý birþekilde yerim. Ancak Kredi borcum varsa otomatik olarak öderim ve ayaðýmý yorganýma göre uzatýrým. Haliyle çekeceðim kredi ellenmeden bankada duracak 48 ay boyunca. 4 sene sonunda baktýðýmda ise elimde 115bin gibi bir param olmuþ olacak. Heray 2020 koyabilsem 127bin gibi bir param olacak ayný sürede.. 12bin liralýk fark önemsenmeyip bu þekilde para biriktirme yapmak mantýklýmý bu açýdan sormuþtum.
hayret bugun gelismekte olanlar icinde en az deger kaybeden tl.. real 0.75 ve ruble 0.95 dusuyor. millet fazla yuklenince spek yuk tasýmak istemiyor ..yoksa bu dolar endeksi ile 4.85 derdi bugun ...300 luk artýsýn tl oranlara hemen yansýmasýný beklemeyin bi 10 isgunu sonra anca anca yansýr ..once yansýtanlar var tabi ama hic yansýtmayanlar cogunlukta henuz ..genele 10 isgunu diyelim.
reel anlamda kazanç olmuyor ama ben yaptým.50000 çektim. 120.000 de vardý kendi kendini ödeyecek. çünkü 1-2 sene içinde faiz oranlarýnda 30 larý zorlayacaðýz diye düþünüyorum. erken kalkan yol alýr derler. düþük maliyetlenmiþ olacaðým 1-2 sene sonrasý için.
yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyin. ben kendimce kumar oynadým.![]()
Teb de hesap açýp kapayýnca faiz yükseliyor.
fitch den not indirimi falan gelirmi bu gece aceba 15 gundur epey biseyler soylediler bunlar..burdan bi cýtýrlýk alsakmý kararsýz kaldým
Yer Ýmleri