Sayfa 249/1027 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    7 Haziran'daki toplantıda bandı daraltırsa iyi olur. 300 baz puan bant marj olarak çok fazla. Nihai hedef kademeli olarak bandın kaldırılması olmalı. Sadece Politika faizi ve GLP kalmalı.
    Glp’den bahsetmemişler ama glp’yi kullanmaya devam edecektir biraz daha yüksek faiz ile ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dostum öyle demiyor kafaları karıştırma ...
    16.50 haftalık fonlama var..
    18 GLP..
    Gecelik banka kurtarma sona geldi..
    Bankalar rahatlayacaktır..
    Gund, alt bandı %15'e çektim diyor. Yani toplantı yapmadan piyasayı %15 ile de fonlayabilir yanlış mıyım?

Ayrıca GLP'yi daha bildirmedi. %18 olan üst bant faizi. GLP'yi sanırım 7 Haziran'da açıklayacak. Ve muhtemelen %18'den (üst banttan) yüksek olacak.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Bugün 17:00 18:00 arası 4.58-461 arası bireylerde olur diye düşünüyordum sanırım yanıldım.300 puan faiz nereye gitti şimdi

24 mayısta
    300 puan artırım yetmemiş demekki piyasaya bu adımlarda bekleniyormuş.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Hey allahım dolar düşüyor borsa coşuyor.Yazılarımı bilen biliyor AKP li değilim.Ama reisin haklı olduğu tek konu faizlerdi, bu faiz artışı ortalığı kavurur.Gavura düşük kurdan çıkış fırsatı verir.Dolarla ithalatı özendirir.Faiz düşük, döviz yüksek olmalıydı cari açık sıfırlanana kadar.Gavurlar gene istediğini yaptırdı.Murphy nin altın kuralı işledi.Altını olan kuralı koydu.))))))))Gerçi paran yok borcun çok ne dense yapacaksın tabi.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hey allahım dolar düşüyor borsa coşuyor.Yazılarımı bilen biliyor AKP li değilim.Ama reisin haklı olduğu tek konu faizlerdi, bu faiz artışı ortalığı kavurur.Gavura düşük kurdan çıkış fırsatı verir.Dolarla ithalatı özendirir.Faiz düşük, döviz yüksek olmalıydı cari açık sıfırlanana kadar.Gavurlar gene istediğini yaptırdı.Murphy nin altın kuralı işledi.Altını olan kuralı koydu.))))))))Gerçi paran yok borcun çok ne dense yapacaksın tabi.
    Şartları yerine getirirsen faiz zaten düşer. Burada o haklı bu haklı demek enteresan.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Glp’den bahsetmemişler ama glp’yi kullanmaya devam edecektir biraz daha yüksek faiz ile ..
    Sanırım GLP'yi 7 Haziran'da daha yüksek bir oranda tespit ederek piyasaya dolaylı bir ek sıkılaşma mesajı vermeyi planlıyor. Hamleler olumsuz değil ama dediğim gibi bant marjı çok geniş bırakılmış, bir tek o sırıtıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Gund, alt bandı %15'e çektim diyor. Yani toplantı yapmadan piyasayı %15 ile de fonlayabilir yanlış mıyım?
    Hayır yıllardır alt bandan fonlama yapmadı benim hatırladığım..
    Haftalık verecek zaten..
    Ne ara alt bant olacak..

Çok yerinde bir karar toplantı yapmadan ve piyasalar açıkken bu kararı vermeleri güzel oldu..
    Bıktık gece yarısı kararlarından..

Sanırım ABD ve İNGİLTERE kapalı bugün..
    Çakabildikleri kadar çakabilirler..

Bir önsezi sadece..

Haziran ilk haftası gibi OHAL kalkabilir..Bir duyum bu da..!!!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    patron 8 dedi
    Başkanım ek sıkılaşma yok sadece normalleşme var bugünkü kararda .. Ayin 7sinde glp’yi biraz daha yukarı çekecekler anlaşılan.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 249/1027 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •