Sayfa 15/639 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 113 - 120 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    dedikleriniz dogru ise bu şirkertrten bir cacık olmaz arrtık...
    Moral bozmak ya da umut kirmak istemem duyduğum birşeyi yazdım ki yeni girmek isteyenler biraz araştırsın temkinli olsun eskiler zaten 1 mart bilançoda istedikleri kalemler gözükmezse dava sürecine girecek, eskilere de tek sözüm var allah yardımcınız olsun işinizi kolaylaştırsın... asla ytd

2. Şirketin borç batağına girmesinin nedeni,bazı basın yayın organlarında da yer aldığı üzere;alacaklarını tahsilde sıkıntıya düşmesiydi.Şirketin satış yaptığı firmalar,borçlarına karşılık olarak Akpaz'a ciddi miktarda çek vermişlerdi.Akpaz da bu çekleri;yani müşteri çeklerini kendi alacaklılarına "ciro" etti.Ne var ki bu çekler karşılıksız çıkınca herkes Akpaz'ın kapısını çaldı."Alacakları tahsil" ile kast edilen işte budur.Bu nedenle özetle;bilmediğimiz,duymadığımız ekstra bir gelişme mevcut değil.

Ümit hocam yukarıda güzel söylemiş,200 milyon alacağımız var.Bu para borçları da öder,bankaya koysanız;faaliyetiniz olmasa dahi kâr da yaratır,hiç değilse gelecek zararı düşük seviyelere çeker.Akpaz ile ilgili odağımız,"ilişkili alacak sorunu" dur.Bunu kaçırmayalım.

Haftaya bakalım.Çözülemedi mi?O zaman hukuki mücadeleye mecburuz.
    Nûn

3. Herkese hayirli olsun yeni forum..beklenti var burda satın alinacak mi görecez..benim umudum var, geçen haftaki hareketin mal yıkma değilse bir anlamı olmalı, küçük rakamlarla mal yıkma olmayacağına göre bekliyecez cumaya belli olur kokusu

4. Yeni açılan formun Karapaz' için beyaz bir sayfa olarak Akpaz'a dönüşmesi umuduyla..

5. Seddülbahir hocamın dönmeyen çekler ile ilgili açıklaması bir nebze rahatlattı. Zaten 2018 Ocak ayına kadar bankalara borç ödemesi yok. Akpaz bir taahhüt vermiş olmalı ki bankalar 2 yıl ertelemis olsun..

Bu yıl içinde somut gelişmeler olmalı

6. 1430 lotla 35 te uzlaşıyor,5074 lot alışta bekliyor

7.  Alıntı Originally Posted by sabreden Yazıyı Oku
    1430 lotla 35 te uzlaşıyor,5074 lot alışta bekliyor
    allah allah..
    geçen hafta 42 kuruştan almak için birbirini parçalayan alıcılar nerede...
    şimdi yüzüne bakan yok...
    hayret birşey hiç anlamıyorum bu işten....

8. senenin 365 gününde 10 gün bile artıp yatırımcının yüzünü güldürmeyen bir kağıtsın AKPAZ....

Sayfa 15/639 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •