Günün haberi:
"2013 Nijerya güzeli sevgilisinden ayrılan Emenike, 2014 Nijerya güzeliyle evlenmiş..."
Bineklerde model yenilemek şart malum...![]()
Günün haberi:
"2013 Nijerya güzeli sevgilisinden ayrılan Emenike, 2014 Nijerya güzeliyle evlenmiş..."
Bineklerde model yenilemek şart malum...![]()
dolar bugün şöyle 4.90 üzerine atsa da doları şhortlayan JÖLELİ ve ekibinin alayını bacağından tavana bir assa ne güzel olur. Hafta sonuna kadar 5 üzerine geçip şunların dizlerini tir tir titretse ne güzel olur.
REİS in İngilteredeki konuşmasının ardından Dolar 4.92 ye değdiğinde alayınınzın dizleri titredi. REİS hemen RÜZGARA GÖRE YÖN DEĞİŞTİTİP günlerce basında ben onu demedim bunu demedim ben merkez bankasına müdahale etmiyorum etmeyeceğimde deyip MB sına faiz artırması sağlandı dolar 4.55 lere salınca bakıyorum Hemen ZAFER SARHOŞLUĞU ile ZAFER NARALARA atmaya başladılar. Yandaş Medyaya Bakarsan Dünya para Piyasalarını biz yönetiyoruz. Cari açıktan ve 1 yıl vadeli 220 milyar borç ödemesinden hiç bahsetmiyorlar. Ben bunların halini İktidar değiştiğinde görecem. Çil yavrusu gibi dağılacaklar.
Dolar kuru düşüyor: Bize göre dolar karşıtları hemen zafer sarhoşluğu ile zafer naraları atmakta...
Bekleyin diyoruz onlara...
Yakında bizim kur alıp başını gidecek...
5, 6, 7 olacak...
Niye böyle diyoruz: Çünkü biz dolarcıyız...Bizim için dolar hep artmalı. Hatta o kadar artmalı ki ortalık darmadağın olmalı.
Birileri toplar nasolsa. Olmazsa da bırak dağınık kalsın...
Bu mu istediğimiz?
Yer İmleri