Bugün 13.58 üzerine atarsa çok yakışıklı olacak.. YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün 13.58 üzerine atarsa çok yakışıklı olacak.. YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şaşırtmadı beni adi hisse buyrun işte ********
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çıkarken bin bir güçlükle çıkıyor düşerken paraşüt gördünüz mü şimdi bu adi KAĞIDI
En çok düşen endeks hissesine sahip olmak da güzel Koç var o dA dün yğzde yedi yapto yazık ya şu kağıt işe ilgili olumlu düşünecek hiç bi şey Yok Adil'er
Bu AMK un hissesi ne yapıyor ya. Biri bana söylesin....!!!!
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zigzag yapıyor. Tuhaf olan ne geldi ki size? Aylardır bunu yapıyor zaten. Yarın ya da ertesi gün tekrar 13 üstüne atıp yukarıyı zorlayacak muhtemelen. Yarın da düşerse biraz daha alım yapmayı düşünüyorum daha garanti olur.
Şirketle ilgili olumsuz bir haber yok, hissenin genel hareketleri. Hacmi de iyi bu aralar.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Döviz borcu var. Dolardan etkilendiği için diğer hisseler kadar iyi performans gösteremiyor dedik. Ama bugün dolar da düştü. Ben bu hissenin mantığını çözemedim...
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük kur değişiklikleri ile hisse bu şekilde tepki vermez ki. Ayrıca Genel müdür geçen hafta döviz kuru ile ilgili olumsuz olmayan açıklamaları da vardı. Biraz sabır lazım, Tcell gidecek, Tüpraş ta da bu tür muhabbetler dönüyordu ve sabredemeyenler oluyordu. Şimdi düzgün rayına oturduğunu görüyoruz. Tcell de bacasız fabrika ve rüştünü ispat etmiş bir hisse. Aşırı yükselmediği için aşırı da düşmeyecektir. Sağlamdır bekleyelim biraz.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri