Sayfa 291/760 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by donju Yazıyı Oku
    sayın kitapçı ben bu kızı beklerim, ama ekrana çok bakarsak bekleyemeyiz. Allah c.c cümlemize bekleme sabrı ve büyük kazanma nasibi versin.
    işlem hacmi birkaç gündür fena değil blcyt de. yakında bi hareket bekliyorum. en kötü 1,90- 2,00 bandına atmalı çok yakın zamanda. yoksa kızlığından şüphe edeceğim bunun.
    Kına bayrama yetişirse güzeldir yetişmezse bir anlamı yok, endeks buralarda , hisseler ciddi değer kayıpları yaşamışken diğer yapanlar giibi 2 tavan çekse , gelecekte yapabileceyi %500 den kıymetlidir benim nazarımda...

2. sayın keko bilici sayfasında yorum yaparken portföyünüzde gentaş oldugunu yazincs bende gentas aldim hala gentaştayım hürmetler üstadım

3.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    Harika tepki yerleri doların artışı şirket e sınırlı negatif etki yapar aşırı döviz borcu yok yada tolere edilemez değil fakat fırsatcilar meydana çıktı dikkat edin resati kaybetmeyin

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ilaada şu trend desteğine mi değmek istiyor acep

4. gerel 50 mn.sermayeye 700.000 tl karla, 4.50 ile tavan, diyeceksiniz ki beklentisi yüksek, iyide o beklenti yokken de 2 lira idi...

5.  Alıntı Originally Posted by dinleyiciyim Yazıyı Oku
    sayın keko bilici sayfasında yorum yaparken portföyünüzde gentaş oldugunu yazincs bende gentas aldim hala gentaştayım hürmetler üstadım
    Arkadaşım hayrını gör...ben mümkün olduğunca beklentisi yüksek ve çıkış potansiyeli olan hisselere girer ve onların topiklerinde yazarım...o vakit benim de elimde vardı ama beni bıktırdığı için satmıştım...ama senin adına sevindim...bence tutmaya devam et..bir dua alabiliyorsak ne mutlu bize....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Hayırdır.

Bunun tahta yapıcısı değişti yada hisse aklına geldi galiba..
    Kademeler dolu 50 80 bin..
    Hacim ciddi artı.

7.  Alıntı Originally Posted by dune Yazıyı Oku
    Hayırdır.

Bunun tahta yapıcısı değişti yada hisse aklına geldi galiba..
    Kademeler dolu 50 80 bin..
    Hacim ciddi artı.
    kademe paylaşmanız mümkünmü

8. Elbette.
    Ama resim atamıyorum.
    Bir deneyeyim tekrar..

Sayfa 291/760 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız