Sayfa 290/760 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by donju Yazıyı Oku
    o kızın babası öldü unutmayın, kardeşleri kızın derdine düşmüş, toplamaya çalışıyorlar orasını burasını.
    bizim kızında mı babası ölsün yani...
    O kızın babası öldü derken???

2.  Alıntı Originally Posted by donju Yazıyı Oku
    o kızın babası öldü unutmayın, kardeşleri kızın derdine düşmüş, toplamaya çalışıyorlar orasını burasını.
    bizim kızında mı babası ölsün yani...
    babası öldü kız özgür kaldı...abileri daha demokrat...merhum pencereye bile çıkmasına izin vermezdi..bazen saatlerce dışarda kalır onu pencereden görmeyi umud ederdim...ama aylarca uğraşmama rağmen beni beğenmedi...ben bir kekoya ne yapayım peşimde behlüller varken...o gün bu gündür umudumu kestim o kızdan...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. aselsanın halka arzına katılacak var mı dostlar sizin düşünceniz nedir....son zamanlarda hiç bir kız bana pas atmıyor....sizce asel kızı pas verir mi ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Ben bu fiyatları pahalı buluyorum , rakam yazmayayım sonra kızarsınız

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Ben bu fiyatları pahalı buluyorum , rakam yazmayayım sonra kızarsınız
    aselsan için mı yoksa blcyt için mi ??

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    aselsan için mı yoksa blcyt için mi ??
    aselsan için , blcyt'yi pahalı bulsam hissede ne işim var dostum, bunca hisse ciddi değer kayıpları yaşamışken

7. Aselsanîn 2020 ye kadar ki iş yükü 7.5 milyar dolar piyasa değeri 6 milyar dolara yakın, doların gevşeyeceğini düşünüyorum,blcyt 2020 sonuna minimum 500 mn ciro , piyasa değeri kadar kar yazabilir, hissenin fiyatına bir şey diyemiyorum, utanmaz arsızlık yapar sürünür desem olmaz, hissenin suçu ne? piyasa fiyatlamıyorsa ... fatmagülün suçu ne gibi oldu anasını satayım

Ciroyu minimum diyorum 600 mn'u da devirebilir ....

Şunuda söylemek gerek aselsan sadece aselsan değildir , ülkemiz için özel biri değeri vardır hele bundan sonra,geçenler de genel müdürü dinliyordum, bazı özel durumları kapa açıklayamıyoruz dedi
    Son düzenleme : kitapci0; 29-05-2018 saat: 18:55.

8. sayın kitapçı ben bu kızı beklerim, ama ekrana çok bakarsak bekleyemeyiz. Allah c.c cümlemize bekleme sabrı ve büyük kazanma nasibi versin.
    işlem hacmi birkaç gündür fena değil blcyt de. yakında bi hareket bekliyorum. en kötü 1,90- 2,00 bandına atmalı çok yakın zamanda. yoksa kızlığından şüphe edeceğim bunun.

Sayfa 290/760 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •